سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بمب شکلات داغ؛ نوشیدنی خوشمزه و هیجان انگیز

بمب شکلات داغ مدتی است در شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار شده و ما می‌خواهیم طرز تهیه‌ی این نوشیدنی خوشمزه و هیجان انگیز را که بسیار ساده هم هست به شما یاد دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بمب شکلات داغ یا بمب کاکائوی داغ توپ‌های کوچک خوشمزه‌ای هستند که آن‌ها را داخل ماگ می‌گذارند. وقتی شیر یا شکلات داغ را داخل ماگ بریزید، توپ‌های شکلاتی آب می‌شوند و مارشمالو‌ها و کاکائویی که داخل توپ‌ها پنهان شده بیرون می‌ریزند.

این توپ‌های شکلاتی بسیار بامزه و جالب هستند و با طعم‌های بسیار مختلفی می‌توانید آن‌ها را درست کنید.

بمب شکلات داغ مدتی است در شبکه‌های اجتماعی ترند شده و ما می‌خواهیم طرز تهیه‌ی این نوشیدنی خوشمزه و هیجان انگیز را که بسیار ساده هم هست به شما یاد دهیم.

مواد و وسایل لازم برای تهیه بمب شکلات داغ

۱ پیمانه چیپس شکلات
۴ قاشق غذاخوری پودر شکلات داغ
۴ قاشق غذاخوری مارشمالوی ریز
قالب سیلیکونی نیم دایره


بیشتر بخوانید


طرز تهیه بمب شکلات داغ

۱- شکلات را درون یک کاسه‌ی شیشه‌ای درون مایکروفر حرارت دهید. ظرف را ۱۵ ثانیه در مایکروفر بگذارید، سپس کاسه را بیرون آورید و شکلات را هم بزنید و دوباره ۱۵ ثانیه‌ی دیگر آن را در مایکروفر حرارت دهید. آنقدر این کار را تکرار کنید کنید تا شکلات نرم و روان شود. این کار نزدیک به ۱ تا ۲ دقیقه زمان خواهد برد.

۲- مقداری از شکلات آب شده را درون قالب بریزید و با کمک پشت قاشق یا برس شیرینی پزی شکلات آب شده را دور قالب خش کنید. لایه‌ی شکلات در قسمت دیواره و لبه‌ی قالب باید ضخامت کافی را داشته باشد.

۳- قالب را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید. سپس گنبد‌های شکلاتی به دست آمد را از قالب بیرون آورید و آن‌ها را در یک بشقاب سرد بگذارید.

۴- یک بشقاب خالی را به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه درون مایکروفر بگذارید تا گرم و نه داغ شود. یکی از گنبد‌های شکلاتی را بردارید و آن را از لبه چند ثانیه داخل بشقاب بگذارید تا لبه‌ی آن آب شود. باید سرعت عمل داشته باشید. گنبد شکلاتی را برعکس کنید و یک قاشق غذاخوری پودر شکلات داغ، چند عدد مارشمالوی ریز و هر چیز دیگری که مایل هستید داخلش بریزید.

۵- یک گنبد شکلاتی دیگر را بردارید و لبه‌های آن را با بشقاب گرم آب کنید. سپس دو گنبد را طوری روی هم قرار دهید که یک کره‌ی شکلاتی به دست آید و گنبد‌ها را آنقدر روی هم نگه دارید تا به هم بچسبند. هر توپ شکلاتی‌ای که درست کردید را داخل یخچال و فریزر بگذارید، سپس سراغ درست کردن توپ‌های بعدی بروید.

۶- برای سرو بمب شکلات داغ آن را داخل یک ماگ بگذارید، روی آن شیر گرم (یا شکلات داغ) بریزید و اتفاق جادویی‌ای که رخ می‌دهد را تماشا کنید. این نوشیدنی خوشمزه را سر بکشید و لذتش را ببرید.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.