عطایی نژاد معاون بهبود تولیدات دامی
جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، گفت: مشکلات مربوط به
تامین نهادههای دامی، دارو و واکسن سبب شد تا میزان تولید تخم مرغ تجاری در استان در شش ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال یک هراز و ۴۲۰ تن معادل ۴۷ درصد کاهش یابد.
او با بیان آنکه میزان تولید تخم مرغ در استان به اندازه نیاز مصرف کنندگان نیست، افزود: سرانه مصرف سالانه تخم مرغ در استان ۱۱/۸ درصد است، اما با توجه به کاهش تولید تخم مرغ تجاری، امسال صادرات این محصول از مازندران صورت نگرفت.
معاون بهبود تولیدات دامی استان افزود: میزان تولید تخم مرغ در شش ماهه نخست امسال ۹ هزار و ۹۰۷ تن بود که از این مقدار ۶/۳۸ درصد صنعتی و بیش از ۹۳ درصد از سوی سایر ماکیان بود.
مازندران رتبه نهم را در تولید تخم مرغ در کشور دارد. مصرف روزانه یک عدد از این ماده غذایی، ۳ درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تأمین میکند.
انتهای پیام/س