سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پنی سیلین یک آنتی بیوتیک ضد باکتریایی است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه پنی سیلین یک آنتی بیوتیک ضد باکتریایی است، گفت : استفاده از این دارو هیچ تاثیری در درمان بیماری کرونا ندارد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به خطرات بسیار درمان خودسرانه کرونا، گفت : افراد باید با مشاهده علائم مشابه کرونا حتما به پزشک مراجعه کرده و از خوددرمانی اجتناب کنند.

او گفت : متاسفانه برخی افراد به محض مشاهده علائم مشابه کرونا اقدام به مصرف خودسرانه انواع آنتی بیوتیک‌ها و به ویژه پنی سیلین می‌کنند، این درحالی است این نوع آنتی بیوتیک تاثیری در درمان بیماری کرونا که یک بیماری ویروسی است، ندارد.

محمدی افزود: آنتی بیوتیک‌ها به دو دسته ضدویروسی و ضدباکتریایی تقسیم بندی می‌شوند و در درمان بیماری کرونا و آنفلوآنزا که بیماری‌ای ویروسی هستند، آنتی بیوتیک‌های ضد باکتریایی مانند پنی سیلین کاربردی ندارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نسبت به استفاده خودسرانه از آمپول دگزامتازون هم هشدار داد و افزود: برخی افراد هم با مشاهده علائم مشابه کرونا، اقدام به تزریق این نوع دارو می‌کنند و این درحالی است که دگزامتازون با تضعیف سیستم ایمنی بدن تنها به قوی‌تر شدن کرونا و شدت علائم آن کمک می‌کند.

محمدی ادامه داد: تزریق این دارو برای بیماران کرونایی با شرایط خاص و در صورت درگیری ریوی، آن هم با تشخیص و تجویز پزشک صورت می‌گیرد و استفاده از این دارو برای سایر بیماران سرپایی کرونا می‌تواند خطرناک باشد.

او افزود: افراد باید بدانند با توجه به ناشناخته بودن بیماری کرونا و از طرفی خطرناک بودن این بیماری، باید به طور جد از هرگونه خوددرمانی اجتناب کرده و با مشاهده علائم بیماری حتما به پزشک مراجعه کرده و وضعیت جسمانی خود را بررسی کنند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.