سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای

در گزارش زیر طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فتوچینی نوعی پاستای ایتالیایی است که بین مردم محبوبیت زیادی دارد. این پاستا به شکل نوار‌های صاف و ضخیم است و با سس‌های مختلفی سرو می‌شود. با طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فتوچینی آشیانه‌ای

پاستا یک بسته
روغن یک پیمانه
پیاز خلال شده متوسط یک عدد
سویا یک پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
قارچ ورقه شده نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمسان  به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر سیر و اورگانو به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه فتوچینی آشیانه‌ای

ابتدا در ظرفی نسبتاً عمیق، آب و نصف پیمانه روغن و نمک را ریخته و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. پاستا‌ها را در آب جوش قرار دهید. در ظرف را ببندید و منتظر شوید تا فتوچینی نرم شده و بپزد.

در این فاصله، داخل تابه دیگری، روغن را ریخته و نمک، زردچوبه، فلفل و پودر سیر را کمی تفت دهید. پیاز‌ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

در مرحله بعدی رب گوجه فرنگی را سرخ کنید. سویا را داخل یک کاسه پر از آب کمی خیس کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافی‌شان کاملا گرفته شود. سویا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا به خوبی سرخ شود.

مقداری آب جوش به محتویات تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا در عرض ۱۵ دقیقه سویا‌ها و مواد بپزند. در این فاصله هر از چند گاهی مواد را تفت دهید.

بعد از این که سس پاستا کمی غلیظ شد، قارچ‌ها و پیازچه و اورگانو را اضافه کنید تا ده دقیقه دیگر با سایر مواد بپزند. در این فاصله پاستا‌ها را آب‌کشی کنید. در آخرین مرحله، مقداری پنیر پارمسان را به سس پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید.

پاستا را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن سس پاستا بریزید و برای تزیین مقداری پنیر پارمسان روی سس بپاشید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.