سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه‌ی قیف ژامبون با سیب زمینی؛ یک فست فود لذیذ و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قیف ژامبون با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


مواد اولیه:
خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب زمینی پخته و خردشده ۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده ۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده ۱۵۰ گرم
کاهو خردشده یک عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوار‌های باریک برش می‌زنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوار‌های خمیری را به دور قیف می‌پیچیم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم. پس از پخته شدن، قیف‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن نوار‌ها را از قیف جدا می‌کنیم. سیب‌زمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم. سپس درون قیف‌ها را با مواد پر و سرو می‌کنیم.

نکته:‌
می‌توانید خمیر هزارلا و قالب‌های قیف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، فست فود
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
غزل شیلانی
۲۰:۳۶ ۰۷ آبان ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۱۵:۵۷ ۰۷ آبان ۱۳۹۹
باسلام بعضی ها فر ندارن،