سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه انواع پاپ کورن خانگی کاراملی، کچاپی و پنیری و سرکه‌ای

در گزارش زیر طرز تهیه پاپ کورن خانگی را به شما آموزش می دهیم.

‌به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، می‌دانستید پاپ کورن یا همان پف فیل بیشتر از اسفناج آهن دارد و یک خوراکی مفید برای افرادی به شمار می‌رود که دچار کم خونی هستند؟ از جمله خواص بی‌نظیر پاپ کورن برای سلامتی این است که سرشار از فسفر و پروتئین است به همین خاطر نسبت به سایر میان وعده‌های فست فودی یک خوراکی مفید محسوب می‌شود. اگر در حال وزن کم کردن و گرفتن انواع رژیم‌های لاغری هستید حتما پاپ کورن را در وعده‌های غذایی روزانه بگنجانید. پاپ کورن ضد استرس هم هست، به خاطر کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند و برای دندان‌ها مفید است، به خاطر پروتئینش عضله‌ساز است و برای کسانی که بدنسازی می‌کنند بسیار مفید است. از خواص پاپ کورن برای درمان چاقی غافل نشوید، پاپ کورن به خاطر فیبر فراوانی که دارد مدت طولانی شما را سیر نگه می‌دارد. پاپ کورن برای زنان باردار هم مفید است، چون باعث رشد جنین می‌شود و از دیابت بارداری پیشگیری می‌کند. طرز تهیه انواع پاپ کورن خانگی را در ادامه بخوانید.

مواد لازم

ذرت تازه و مرغوب خشک (ذرت کهنه چروکیده است)

کره و روغن: به مقدار لازم

نمک: به مقدار کافی


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه

برای درست کردن یک پاپ کورن خانگی خوشمزه نیاز به دستگاه پاپ کورن ساز ندارید و باید از ذرت مرغوب استفاده کنید، چون علت پف نکردن پاپ کورن کهنه بودن و ماندگی ذرت است. در یک قابلمه بزرگ مقداری کره و روغن با هم بریزید. اگر فقط از کره استفاده کنید پاپ کورن طعم و بوی سوختگی به خودش می‌گیرد، چون کره خیلی زود در اثر حرارت می‌سوزد. ذرت‌ها را در مخلوط کره و روغن بریزید و کف قابلمه پخش کنید تا در یک سطح قرار بگیرند، به مقدار لازم نمک بریزید و حالا حرارت را متوسط رو به زیاد کنید و به جای درب قابلمه یک آبکش بگذارید، آبکش دقیقا هم اندازه درب قابلمه یا بزرگ‌تر باشد.

در این فاصله چند بار قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا ذرت‌ها یکنواخت حرارت ببینند و همگی باز شوند و بترکند و شکفته شوند. دلیل گذاشتن آبکش به جای درب قابلمه این است که ذرت‌ها عرق نکنند و ترد و پفکی باقی بمانند. ابتدا باید حرارت زیاد باشد تا ذرت‌ها خشک شوند و خوب پف کنند. وقتی صدای اولین ترکیدن ذرت‌ها را شنیدید حرارت را متوسط رو به پایین تنظیم کنید و تا زمانی که تمام ذرت‌ها نترکیده‌اند آبکش را روی قابلمه نگه دارید.


روش‌های طعم دار کردن انواع پاپ کورن خانگی

*برای پاپ کورن یا پف فیل ساده با طعم نمک و فلفل از همان ابتدا نمک را روی ذرت‌ها بریزید تا طعم بگیرند. سپس بعد از آماده شدن ذرت به مقدار دلخواه فلفل روی پاپ کورن داغ بپاشید و قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا طعم بگیرند.

*برای پاپ کورن کچاپی همان ابتدا نمک ذرت‌ها را اندازه کنید و سپس بلافاصله بعد از آماده شدن روی پاپ کورن‌ها پودر گوجه خشک الک کنید (شعله باید خاموش باشد که پودر گوجه نسوزد) خیلی سریع درب قابلمه را بگذارید و آن را به چپ و راست تکان دهید تا تمام پاپ کورن‌ها به پودر گوجه آغشته شوند. اگر پاپ کورن‌ها سرد باشند پودر گوجه به آن‌ها نمی‌چسبد.

*برای درست کردن پاپ کورن یا پف فیل پنیری همان ابتدا نمک ذرت را اندازه کنید و بعد از آماده شدن پاپ کورن و بلافاصله بعد از خاموش کردن گاز روی پاپ کورن‌ها پودر پنیر پارمزان بپاشید و به همان ترتیب قابلمه را به چپ و راست تکان دهید. بهتر است ظرف پاپ کورن را چند دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا پنیر خوب آب شود. اگر طعم پنیر چدار را دوست دارید مقداری پنیر چدار رنده شده روی پاپ کورن‌های داغ بریزید و سپس برای چند دقیقه پاپ کورن‌های پنیری را در سینی فر بریزید یا در مایکروفر بگذارید تا پنیر‌ها آب شوند.

*برای درست کردن پاپ کورن سرکه‌ای بعد از آماده شدن پاپ کورن روی آن‌ها سرکه اسپری کنید و قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا تمام ذرت‌ها به سرکه آغشته شوند. سپس ظرف پاپ کورن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید.

*برای درست کردن پاپ کورن کاراملی به این ترتیب عمل کنید:

ذرت خشک و تازه: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن نباتی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار کم


مواد لازم برای سس کارامل

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری

شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۴ قاشق غذاخوری

ابتدا به همان ترتیب گفته شده پاپ کورن‌ها را با روغن نباتی یا ترکیب کره و روغن مایع و نمک آماده کنید. سپس سس کارامل را آماده کنید. روغن مایع و شکر و آب را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا شکر در آب و روغن حل شود. در این مدت مدام با قاشق چوبی این ترکیب را هم بزنید. زمانی که سس طلایی رنگ شد و غلظت پیدا کرد آماده است. در این مرحله پاپ کورن‌ها را به سس کارامل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام پاپ کورن‌ها به سس آغشته شوند. پاپ کورن کاراملی شما به همین راحتی آماده است.

 

*طرز تهیه پاپ کورن یا پف فیل در مایکروفر هم ساده است. مقدار کمی ذرت داخل ظرف دردار مخصوص مایکروفر بریزید (فقط کف ظرف را بپوشاند). ابتدا کمی روغن یا کره آب شده روی ذرت‌ها بریزید (برای این‌که نمک به ذرت بچسبد) و سپس روی آن‌ها نمک بپاشید. درب ظرف را ببندید و درجه مایکروفر را روی ۹۰۰ وات بگذارید. ۵ دقیقه زمان برای شکفته شدن درت‌ها کافی است. یک روش دیگر درست کردن پف فیل یا پاپ کورن بدون روغن این است که مقداری نمک روی ذرت‌ها بریزید، ذرت‌ها را داخل پاکت زیپ‌دار مخصوص فر یا مایکروفر بریزید، درب آن را ببندید و داخل مایکروفر بگذارید تا ذرت‌ها شکفته شوند.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.