به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ابوالفضل فرهادی که فعالیت خود را از کارگردانی تئاتر آغاز کرد، درباره نخستین تجربه ساخت فیلم کوتاه، گفت: گرچه ساخت هنرهای تئاتر و سینما به یکدیگر پیوسته است، تجربه ساخت فیلم با دنیای تئاتر متفاوت است.
او با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا و تعطیلی تئاتر باعث رویآوردن به سینما شد، گفت: کرونا تمام محاسبات و برنامههای جهان را مختل کرد و بیشترین گزند را به حوزه آسیبپذیر فرهنگ و هنر رساند؛ با این حال در زمان تعطیلی تئاتر فرصتی برای نگارش چند فیلمنامه و کارگردانی پشت دوربین دست داد.
این هنرمند شیرازی فیلم کانگورو را حاصل تجربههای روانی ناشی از شیوع کرونا دانست و افزود: این بیماری، جز آسیب جسمی و فقدانهایش، با انتشار اخبار ضد و نقیض و شایعات به روان انسانها نیز آسیب بسیاری وارد کرده تا آنجا که ترس از بیماری حتی بیش از واقعیت آن، قربانی گرفته است؛ همین موضوع دستمایه ساخت فیلم کانگورو شد.
فرهادی افزود: پیگیری اخبار به ویژه از رسانههایی که القای ترس و ناامیدی را بیش از امیدواری به بهبود وضعیت، تبلیغ میکردند باعث ایجاد افسردگی در جامعه شد، هدف از ساخت فیلم کانگورو هجوم اخبار به انسان و تحت تاثیر قرار دادن زندگی اوست.
او با اشاره به اینکه این فیلم ۱۵ دقیقهای بر اهمیت سواد رسانهای در جامعه تاکید میکند، گفت: کانگورو در تلاش است بر این نکته تاکید کند که میتوان با دوری از اخبار دروغین و بازار شایعات و در عین حال افزایش آگاهی مهار زندگی را در دست گرفت و در نتیجه از خود محافظت کرد.
سی و هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری سیدصادق موسوی از ۷ آبان ۹۹ با برگزاری نشستهای تخصصی در تهران آغاز میشود و تا سیزدهم آبان ۹۹ ادامه دارد.
انتهای پیام/