سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش ترشی قورمه تبریزی؛ خوشمزه و پرطرفدار

خورش ترشی قورمه یا قورما یک خورش تبریزی خیلی خوشمزه و خوش خوراک است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش ترشی قورمه یا قورمه تبریزی خوشمزه، شباهت زیادی به قیمه دارد، با این تفاوت که جای لپه از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود و روی خورشت پیاز داغ طلایی بریزید.



مواد لازم
گوشت خورشتی 200 گرم
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
پیاز 1 عدد
آلوچه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
رب گوجه به میزان لازم
پیاز داغ (در صورت دلخواه) به مقدار لازم


طرز تهیه خورش ترشی قورمه :

لوبیاها را از قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید و بعد گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد کمی تفت بدهید. رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و بعد یک مقدار آب بریزید و اجازه بدهید بپزد.

 

زمانی که گوشت نیم پز شد آب لوبیاها را دور بریزید و به خورش اضافه کنید، و بعد داخل خورش بریزید.

 

نیم ساعت آخر پخت آلوچه های از قبل خیس شده را داخل آن بریزید، نمک و زعفران را هم بریزید. و اجازه بدهید خورش جا بیفتد. و در پایان با پیاز داغ تزیین کنید.


بیشتربخوانید

نکاتی برای تهیه ی خورش ترشی قورمه:

• اگر از قبل خیس نکردید دوبار بجوشانید و آب آن را بیرون بریزید.

• می توانید پیاز داغ داخل آن را حذف کنید، این ذائقه ای است.

• چاشنی این خورشت آبغوره است.

 

• سعی کنید رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران بیشتری اضافه کنید چون هرچه زعفران این خورشت بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

 

• خوشمزگی این خورش به پیاز بستگی دارد و هرچه بیشتر باشد خوشمزه تر می شود مثلا برای هر نفر یک پیاز متوسط در نظر بگیرید و دقت کنید موفع سرخ کردن پیازها نسوزند زیرا طعم خورشت را به طور کل عوض می کند.

 

• برای اینکه پیاز را خوشرنگ و خشک تهیه کنید، ابتدا پیازها را خلالی و یک اندازه خرد کنید سپس آن را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند جوش بخورد و بعد آن را آبکش کنید زمانی که آب پیازها خارج شد داخل تابه ای روغن بریزید پس از داغ شدن روغن پیازها را داخل آن ها بریزید و تفت بدهید. و پس از سرخ شدن پیازها را داخل سبد بریزید تا روغن اضافی آن ها جدا شود.

 

• پس از سرخ شدن پیازها سریع می سوزند. دقت کنید پیازها نسوزند.


منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۷ ۲۴ شهريور ۱۴۰۱
این غذا اردبیلی هست
ناشناس
۲۰:۴۵ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
این خورشت برای تبریز نیست. اردبیلی ها اینو میپزن
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
با این وضعیت دیگه کی میتونه از اینجور غذا ها درست کنه گوشت کیلویی 150 لوبیا کیلویی 30
ناشناس
۱۴:۳۵ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
ترشی قورمه غذای اصیل شهر اردبیل است
سجاد
۲۲:۵۴ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
باگوشت کیلویی ۱۵۰ تومان چجوری ..........دلت خوشه؟
ناشناس
۲۲:۱۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
این غذای استان اردبیل هست به خصوص روستاهای این استان که در مراسم هاشون این غذارو درست می کنندبه همین خاطرتو اردبیل به این غذا کتدی خوروشی یا غذای روستایی هم می گن
ناشناس
۱۴:۳۷ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
بله غذای مخصوص اردبیل هست