سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مرغ بلغاری بسیار خوشمزه در فر و بدون فر

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مرغ بلغاری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ بلغاری یکی از لذیذترین غذا‌های کشور بلغارستان است؛ که می‌توانید آن را به ۲ روش زیر تهیه کنید.

مواد لازم برای مرغ بلغاری:
فلفل دلمه‌ای نصفی
مرغ ۶ تکه
سیر ۲ حبه
زنجبیل به مقدار لازم
پیاز درشت ۱ عدد
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
سرکه نصف استکان
آب جوش ۲ لیوان
شکر به مقدار لازم
هویج کوچک ۶ عدد


طرز تهیه مرغ بلغاری ساده:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سپس ۲ حبه سیر ورقه شده را اضافه کنید و تفت بدهید؛ و بعد فلفل دلمه ای‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید. مرغ‌ها را فیله کنید. (بهتر است قسمت ران باشد) و بعد به پیاز و سیر اضافه کنید و بعد ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت بدهید. زعفران دمکرده غلیظ را اضافه کنید.

 

در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید، تا مرغ‌ها بپزند. نیازی به آب نیست، اما اگر می‌خواهید مرغ شما سس بیشتری داشته باشد ۱ لیوان آب اضافه کنید.

 

خوشمزگی این غذا این است که با آب مرغ پخته می‌شود و آب زیادی ندارد. برای آماده کردن هویج ها، هویج‌ها را با ۲ لیوان آب، سرکه، و ۱ قاشق غذاخوری شکر را ترکیب کنید و اجازه بدهید خوب بپزند، اگر هویج‌ها بزرگ بودند آن‌ها را قاچ کنید.

 

این مرغ را می‌توانید با سبزی پلو و یا برنج سفید سرو کنید.


بیشتربخوانید


طرز تهیه مرغ بلغاری در فر

مواد لازم برای مرغ بلغاری:
مرغ کامل ۱ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
سیر له شده ۲ حبه
پیاز بزرگ ۱ عدد
سرکه قرمز نصف فنجان
قارچ خرد شده ۳۵۰ گرم
روغن کنجد یا زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل (اختیاری) ۱ یا ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن ۲ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه مرغ بلغاری:

ابتدا باید مرغ‌ها را مزه دار کنید، زیرا طعم این نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ‌ها بسیار متفاوت می‌شود. برای مزه دار کردن مرغ‌ها آن‌ها را با نمک و فلفل سیاه و کمی پودر آویشن به مدت ۲۰ دقیقه در یک ظرف در دار قرار دهید.

 

پس از این مدت باید مرغ‌ها را با روغن زیتون یا روغن کنجد سرخ کنید. در یک ماهیتابه دیگر پیاز و سیر خرد شده و گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت بدهید. بعد از سبک شدن پیاز و سیر قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و تا ۵ دقیقه اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم بمانند.

 

فر را روشن کنید و درجه حرارت را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید. مرغ را درون ظرفی مناسب قرار بدهید و سس آماده شده را روی آن بریزید و به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا مرغ‌ها کاملا بپزند و خوراک شما آماده شوند.

منبع: بیتوته

انتهای پیاام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
مهرداد
۰۲:۰۶ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
طرز تهیه کباب دنده گوسفندی و کباب شیشلیک و شاندیز با گوشت تازه هم آموزش بده
لطفا از غذاهای دریایی هم کلیپ بذار مثل خرچنگ قرمز آقیانوس ارام یا گوشت اختاپوس استرالیایی با جلبک قرمز اقیانوس هند. یا گوشت مارماهی هفت رنگ با شاه میگوی آفریقایی همراه با پنیر فرانسوی ۲۶ ساله
ناشناس
۲۲:۲۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
این که همون مرغ خودمونه.