به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت روز پنج شنبه در نشست هم اندیشی با روسا و معاونان درمان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی استان فارس، ضمن تقدیر از مجموعه سلامت فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پاس مدیریت صحیح کروناویروس در استان، با بیان اینکه با بیان اینکه استان فارس هم راستا با اقدامات جهانی با کرونا مقابله کرده است، اظهار کرد: یکی از اساسیترین اقدامات مجموعه سلامت استان فارس، انجام آزمایشهای تشخیصی کرونا ویروس به میزان بالا، شناسایی سریع بیماران مبتلا، قرنطینه کردن مبتلایان و اجرای محدودیتها بوده است که در دنیا نیز همین اقدامات در حال اجرا است.
او، هدف از برگزاری این نشستها را تحلیل عملکرد و فرآیند ارایه خدمات و تبادل اطلاعات و تجربیات دانشگاهها عنوان کرد.
جان بابایی افزود: در این نشستها از تجربیات دانشگاهها در برابر کووید۱۹ به ویژه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای بهینه سازی خدمات استفاده میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت با تمجید از برگزاری نشستهای روزانه مدیریت بیماری کرونا در ستاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و حضور فعال اعضای ستاد تصریح کرد: وجود پزشکان خانواده در استان فارس بسیار در پیشگیری از ابتلا و شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا موثر است، همچنین استفاده از تمام ظرفیت مراکز ۱۶ ساعته درمان سرپایی کروناویروس نیز در مقابله با کرونا بسیار کارآمد بوده و از بار مراجعه به بیمارستانها کاسته است.
جان بابایی در این نشست در خصوص تجهیزات و ملزومات پزشکی، افزایش تختهای عادی و ویژه، دستگاههای اکسیژن ساز، اطلاعات آماری مبتلایان و جانباختگان، فرآیند مراقبتهای بیمارستانی ویژه بیماران مبتلا به کروناویروس توضیحاتی ارائه داد.
مهرزاد لطفی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز ضمن تقدیر از معاون درمان وزارت بهداشت به پاس حمایتهای ویژه از مجموعه سلامت فارس گفت: از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون ۱۸۹ جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس در دانشگاه برگزار شد که جزو اولویتهای دانشگاه در بحران کرونا به شمار میرود.
او افزود: در نشستهای روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس، ضمن تبادل نظر در خصوص وضعیت شیوع بیماری، روند ابتلا و فوت ناشی از کرونا اجرای قوانین ابلاغی وزارت بهداشت، بررسی مصوبات ستاد و مناطق پرخطر استان، مسایل موجود رفع و با حضور اساتید دانشگاه مطالب علمی مطرح میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون در استان فارس، ۳۳۵ هزار و ۷۷۵ نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و دارای علامت تهیه شده است، اظهار کرد: از این تعداد، ۷۲ هزار و ۲۳۱ مورد مثبت قطعی شناسایی شده است، همچنین تاکنون هزار و ۲۲۲ بیمار مبتلا به کروناویروس در فارس جان خود را از دست داده اند که تعداد آن نسبت به سایر استانهای کشور کمتر است.
لطفی با اشاره به همکاری بیمارستانهای خیریه و خصوصی با دانشگاه در بحران کرونا، گفت: همچنین با همکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران، نقاهتگاه مستقر در ورزشگاه شهید دستغیب به بیمارستان پشتیبان تبدیل شد و یک بیمارستان صحرایی نیز در بیمارستان مسلمین شیراز در حال راه اندازی است.
او، نقطه قوت شیراز را ایجاد مراکز ۱۶ ساعته درمان سرپایی کروناویروس برشمرد و افزایش تعداد این مراکز را در شناسایی و کاهش بار مراجعه به بیمارستانها موثر دانست.
همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص درصد اشغال تختهای ویژه بیمارستانی، به ویژه در بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) و بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی، افزایش آزمایشگاههای تشخیصی کرونا دستگاههای اکسیژن ساز، افزایش تختهای بیمارستانی در موج سوم کرونا، توضیحاتی ارائه داد.
این نشست با حضور معاون درمان و جمعی از مدیران ارشد وزارت بهداشت، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون درمان و معاون آموزشی دانشگاه و روسا و معاونان درمان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی جهرم، فسا، لار و گراش به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
انتهای پیام/