به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رستورانهایی در سراسر جهان وجود دارد که افراد دوست دارند برای یکبار هم که شده طعم و مزه غذاهای این رستورانها را بچشند، حتی اگر قرار باشد چندین برابر هزینه کنند.
در ادامه چند نمونه از غذای این رستورانها را مشاهده میکنید:
یک نوع خورشت قارچ در رستوران ژاپنی Inua
این رستوران به لطف سرآشپزهای خوبی که دارد. دارای ۲ ستاره میشلن است. (ستاره میشلن بخشی از نظام رتبهبندی رستورانها است.)
دسر کامبوچا از رستوران اسپانیایی Mugaritz
این رستوران جایگاه ۷ را در میان بهترین رستورانهای جهان به خود اختصاص داده است.
یک تاکو از رستوران مکزیکی "فریدا"
مرغ در سس سویا از سنگاپور
این رستوران دارای ستاره میشلن است، اما عنوان ارزانترین رستوران را به خود اختصاص داده است.
یک استیک ۷۲ اونسی از یک رستوران در تگزاس
یک رستوران در تگزاس غذای مخصوص خود را که یک استیک ۷۲ اونسی است به صورت رایگان در اختیار کسانی قرار میدهد که میتوانند مدت یک ساعت کل استیک را بخورند. برنده مجبور نیست هزینه استیک را که ۷۲ دلار است پرداخت کند.
یک دسر توت و چغندر در رستوران اسپانیایی Mugaritz
برای ایجاد حبابهای بزرگ خوراکی بر روی این دسر آشپز یک سال آزمایش انجام داده است.
سالاد 'Gargouillou' از رستوران فرانسوی Bras
رستوران "Bras" واقع در فرانسه، حداکثر ۶۰ ماده اولیه برای طبخ یک غذا استفاده میکند.
دسرهای رستوران "Mickey & Monkeys" در سن پترزبورگ
پیدا کردن یک میز خالی در این رستوران در هر زمان از روز دشوار است.
قهوه در هویج به جای فنجان در استرالیا
این رستوران استرالیایی دوست دارد قهوه را در غیر معمولترین فنجانها سرو کند. جدا از هویج، در سیب و آووکادو نیز سرو میشود.
پیاز پخته شده با نمک و قارچهای وحشی در رستوران دانمارکی AOC
این غذای مدرن اسکاندیناویایی با استفاده از محصولات محلی و فصلی تهیه شده است. این رستوران دارای ۲ ستاره میشلن است.
تاپیوکا با نارگیل و خرچنگ از رستوران برزیلی D.O.M
صدف از رستوران "Coi" در سانفرانسیسکو
رستوران "Coi" با ۲ ستاره میشلن از روش سنتی تهیه غذای صدفی در اکثر رستورانها جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/