سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رستوران‌هایی که هویج را جای فنجان و از پیاز به عنوان ظرف استفاده می‌کنند/تاکنون دسر حباب خورد‌ه‌اید؟

تصویری از چند نمونه غذای جالب در رستوران‌های معروف سراسر جهان، که هر فردی دوست دارد برای یک‌بار هم که شده طعم این غذاها را تجربه کند گرد آوری شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رستوران‌هایی در سراسر جهان وجود دارد که افراد دوست دارند برای یک‌بار هم که شده طعم و مزه غذا‌های این رستوران‌ها را بچشند، حتی اگر قرار باشد چندین برابر هزینه کنند.

در ادامه چند نمونه از غذای این رستوران‌ها را مشاهده می‌کنید:

یک نوع خورشت قارچ در رستوران ژاپنی Inua

این رستوران به لطف سرآشپز‌های خوبی که دارد. دارای ۲ ستاره میشلن است. (ستاره میشلن بخشی از نظام رتبه‌بندی رستوران‌ها است.)

دسر کامبوچا از رستوران اسپانیایی Mugaritz

این رستوران جایگاه ۷ را در میان بهترین رستوران‌های جهان به خود اختصاص داده است.

یک تاکو از رستوران مکزیکی "فریدا"

مرغ در سس سویا از سنگاپور

این رستوران دارای ستاره میشلن است، اما عنوان ارزان‌ترین رستوران را به خود اختصاص داده است.

یک استیک ۷۲ اونسی از یک رستوران در تگزاس

یک رستوران در تگزاس غذای مخصوص خود را که یک استیک ۷۲ اونسی است به صورت رایگان در اختیار کسانی قرار می‌دهد که می‌توانند مدت یک ساعت کل استیک را بخورند. برنده مجبور نیست هزینه استیک را که ۷۲ دلار است پرداخت کند.

یک دسر توت و چغندر در رستوران اسپانیایی Mugaritz

برای ایجاد حباب‌های بزرگ خوراکی بر روی این دسر آشپز یک سال آزمایش انجام داده است.

سالاد 'Gargouillou' از رستوران فرانسوی Bras

رستوران "Bras" واقع در فرانسه، حداکثر ۶۰ ماده اولیه برای طبخ یک غذا استفاده می‌کند.

دسر‌های رستوران "Mickey & Monkeys" در سن پترزبورگ

پیدا کردن یک میز خالی در این رستوران در هر زمان از روز دشوار است.

قهوه در هویج به جای فنجان در استرالیا

این رستوران استرالیایی دوست دارد قهوه را در غیر معمول‌ترین فنجان‌ها سرو کند. جدا از هویج، در سیب و آووکادو نیز سرو می‌شود.

پیاز پخته شده با نمک و قارچ‌های وحشی در رستوران دانمارکی AOC

این غذای مدرن اسکاندیناویایی با استفاده از محصولات محلی و فصلی تهیه شده است. این رستوران دارای ۲ ستاره میشلن است.

تاپیوکا با نارگیل و خرچنگ از رستوران برزیلی D.O.M

صدف از رستوران "Coi" در سانفرانسیسکو

رستوران "Coi" با ۲ ستاره میشلن از روش سنتی تهیه غذای صدفی در اکثر رستوران‌ها جلوگیری می‌کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
نیما
۰۰:۵۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۹
عجب
ناشناس
۱۲:۲۳ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
فقط استیک
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
خیلی بی معنا هستش
یسنا
۲۰:۳۰ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
نمیدونم چرا ولی خیلی دوست دارم دسر حباب را امتحان کنم و بقیه دسر های که اینجا هستن اوخ دلم آب شد
دینا
۱۷:۴۶ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
خیلی باحالن
مهدی
۱۷:۳۹ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
خیلی غدا های خوشمزه ومفیدی
amiir 37
۱۶:۵۵ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
اینا چی هستن
Şi
۱۶:۴۶ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
اینا چیه فقط دمپخت باترشی
مممم
۰۶:۰۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
جالب بود
محمد ۶۷
۰۵:۵۸ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
یک پرس چلوکباب خوب با نوشابه از همه اینا بهتره
ناشناس
۰۰:۵۴ ۰۳ آبان ۱۳۹۹
همه اینها باهم اندازه یه کباب کوبیده خودمون نمیشم
مهدی
۲۱:۴۱ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
جذاب بود
ناشناس
۲۰:۴۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
خدا وکیلی واسه ما آدم‌های پرخور غذا خوردن تو ظرف پیازی جواب میده؟
ناشناس
۲۰:۰۸ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
توی این وانفسای کرونا وبی پولی و بیکاری که آدم تا مشهد هم نمیتونه بره اینا چیه نشون ما میدید؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۰:۰۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
اخه پیاز
ناشناس
۱۹:۳۱ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
به حق چیزای ندیده و نشنیده
نا شناس
۱۸:۵۱ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
فقط قورمه سبزی رو عشق است
ناشناس
۱۴:۳۰ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
اوه نه
ناشناس
۱۳:۴۳ ۰۲ آبان ۱۳۹۹
خیلی جالب بود