او اضافه کرد: حوزه هدایت حمایت و پشتیبانی که در این حوزه باید از فعالان فضای مجازی، کسب و کارهای اینترنتی حمایتهای جدی صورت پذیرد.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، حوزه آموزش و پژوهش که در این حوزه باید فرهنگ استفاده بهینه و درست از فضای مجازی به خانوادهها، کودکان و نوجوانان آموزش داده شود.
اسماعیلی گفت: حوزه تولید محتوا که در این زمینه باز آفرینی و تبیین نقش ها، ظرفیت شناسی، جریان شناسی و جریان سازی، آینده نگری و برنامه ریزی در فضای مجازی از اهمیت زیادی برخوردار است که در این راستا تدوین یک برنامه جامع و تحولی ضروری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین عنوان کرد: شبکه سازی فعالان فضای مجازی به منظور جریان سازی تولید محتوا، ساماندهی کسب و کارهای اینترنتی، صیانت و ارتقای زیست بوم فرهنگی ایرانی _ اسلامی در فضای مجازی استان، خانواده توانمند و متعالی با بهره گیری از فضای مجازی و متناسب سازی مناسبات فرهنگی در فضای مجازی و آموزشهای کاربردی از ضروریات برنامه تحول در فضای مجازی استان است.اسماعیلی در ادامه گفت: کارگروه فضای مجازی استان باید بر اساس یک مدل و الگوی مشخص نسبت به طراحی این برنامه تحول اقدام نماید و در قالب یک برنامه جامع در مقاطع زمانی ۲ ساله و ۴ ساله ارائه نماید.
انتهای پیام/ح