به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسعود حاجی زاده مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز با بیان اینکه برداشت هلو از باغات نطنز شروع شده است، اظهار کرد: عمده محصول باغی شهرستان را هلوهای محلی به نام هَلگ شامل میشود که باغداران از آن برای تهیه محصول جوزقند (متشکل از گردو، بادیان، شکر) استفاده میکنند.
حاجیزاده گفت: جوزقندی که توسط زنان روستایی این منطقه تولید میشود به علت کیفیت و مرغوبیت آن برای گردشگران و مسافران عبوری جذابیت خاصی دارد.
مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نطنز افزود: پیشبینی میشود که از سطح ۱۵ هکتار باغات هلوی بومی حدود ۲۵۰ تن محصولتر برداشت شود که پس از سیکل تبدیلی، ۵۰ تن جوز قند و پَرهلوی خشک به دست میآید.
حاجی زاده همچنین به برداشت بادام از سطح ۵۴ هکتار باغات بارور این شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به باردهی قابل قبول باغات در سال جاری حدود ۱۳۵ تن محصول خشک به دست آمده است.
او افزود: ارقام موجود بادام در این منطقه، مامایی، کاغذی سفید نجف آباد (مَنَّقا)، تلخه، مُحب علی، ربیع و یلداست.
منبع:ایمنا
انتهای پیام/م