سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرماندار قم؛

کاهش جوجه ریزی لطمه زیادی به بازار مرغ وارد کرد

حیدری گفت: گره کور در گرانی مرغ، عدم تأمین نهاده‌ها و کاهش جوجه ریزی است و تا زمانی که این گره کور گشوده نشود، مرغداران امیدی برای جوجه ریزی ندارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  مرتضی حیدری فرماندار قم امروز در کارگروه تنظیم بازار که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، گفت: در تولید و تأمین مرغ با مشکلاتی مواجه هستیم که تنظیم بازار را بر هم زده است.

فرماندار قم افزود: بر اساس گزارش جهاد کشاورزی ۵۰ درصد از نهاده‌ها می‌تواند در اختیار مرغداران قرار بگیرد، اما گره کور در گرانی مرغ، عدم تأمین نهاده‌ها و کاهش جوجه ریزی است و تا زمانی که این گره کور گشوده نشود، مرغداران امیدی برای جوجه ریزی ندارند.

حیدری تصریح کرد: وقتی توانایی تأمین نهاده‌ها و انجام تعهدات وجود ندارد، مرغدار هم از این موقعیت استفاده می‌کند و فقدان نهاده را بهانه‌ای برای عدم توزیع مرغ در چرخه تنظیم بازار می‌داند.

فرماندار قم عنوان کرد: به‌طور میانگین ۴۰ تن مرغ در قم موردنیاز است که گاهی نیاز برآورد شده تا ۷۰ تن نیز می‌رسد، باید سیاست‌گذاری به سمت ایجاد تعادل در بازار مرغ باشد تا با کمبود مواجه نشویم و قیمت را نیز به تعادل برسانیم.

حیدری بیان کرد: بر اساس دستورالعمل‌ها و قوانین باید بتوان در بازار مرغ، تعدیل ایجاد کرد، دراین‌باره اتحادیه مرغداران همکاری خوبی داشته‌اند و ۲۹۰۰ تن مرغ گرم در این مدت باقیمت تنظیم بازار توزیع‌شده است.

فرماندار قم یادآورشد: مرغدار باید امیدوار باشد تا بتواند جوجه ریزی را آغاز کند و با افزایش تولیدات هیچ ممنوعیتی برای صادرات مرغ مازاد بر نیاز به خارج از استان نداشته باشیم.

او گفت: همچنین قیمت باید به صورتی تعیین شود که مرغداران کمتر دچار خسارت شوند، می‌توان در شرایط فعلی ۱۰ تن مرغ منجمد را به تنظیم بازار اضافه کرد.

فرماندار قم  تصریح کرد: نباید اجازه بدهیم بازار به هم بریزد، بلکه با مدیریت صحیح این تعهد را به مرغدار بدهیم و بازار را به تعادل برسانیم تا در بازار خلل ایجاد نشود.

حیدری افزود: اگر تولید افزایش یابد، به‌راحتی می‌توان اجازه صادرات مرغ به استان دیگر و یا قطعه‌بندی را بدهیم، اما میزان تولید و تأمین وقتی تعیین تکلیف می‌شود که بتوانیم خیال مرغداران را با تأمین نهاده در جوجه ریزی آسوده کنیم.

فرماندار قم بیان کرد: کاهش جوجه ریزی لطمه زیادی به بازار مرغ وارد کرد و آن‌هم به دلیل از دست رفتن اعتماد مرغدار در تأمین نهاده بود، پس مسئولان با جدیت در تأمین نهاده وارد میدان شوند و به مرغدار تعهد بدهند.

حیدری در مورد برخی از مشکلات تولید و تأثیر آن در بازار گفت: بسیاری از واحد‌های تولیدی نگران تأمین مواد اولیه هستند، اگر سهمیه مواد اولیه متخلفین قطع می‌شود باید آن رابین واحد‌های فعال توزیع کنند.

او بیان کرد: کمبود مواد اولیه موجب شده تولید و اشتغال برخی از واحد‌ها به ۵۰ درصد برسد درحالی‌که بسیاری از این مواد در داخل کشور تولید می‌شود و عدم مدیریت موجب چنین نوسانی شده است.

فرماندار قم یادآورشد: باید بتوانیم به تولید مناسب برسیم و برای تأمین نهاده دست‌به‌دست دهیم و اگر نشد مجبوریم مرغ‌ها را به قیمت روز بدهیم.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۵۰ ۳۰ مهر ۱۳۹۹
اینکارها عمدیست .دستوریس ازطرف دولت