سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مقایسه خودرو؛

مقایسه لوتوس الیز S با آلفارومئو 4C + مشخصات فنی

مشخصات فنی خودرو لوتوس الیز S و آلفارومئو 4C در این گزارش آمده است تا به کمک آن‌ها بتوانید خودرو مناسب مورد نظر خود را بخرید.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مقایسه‌های خودرویی پر مخاطب بازار، لوتوس الیز S و آلفارومئو 4C  است. تا چندین سال پیش خرید خودرو کاری آسان به‌شمار می‌آمد، اما پیشرفت این صنعت که با آمدن مدل‌های گوناگون در سگمنت‌های مختلف همراه شد، کار خرید و انتخاب را برای خریداران کمی دشوار کرد. امکانات رفاهی فراوان، طراحی‌های متفاوت و مشخصات فنی گوناگون، پارامتر‌هایی است که ممکن است علاقه‌مندان را دچار تردید کند.

معرفی لوتوس الیز S: 

لوتوس الیز خودرویی انگلیسی است که از ظاهری جمع و جور برخوردار است. لوتوس دارای یک موتور پیشرانه ۱.۸ لیتری ۱۳۴ اسب بخاری Variable Valve Timing Toyota است که به طور کامل ویژگی‌های فوق العاده هندل لوتوس الیز را تکمیل می‌کند.

لوتوس الیز S ممکن است به عنوان اتومبیل جدید سطح پایین، سریعترین یا سریعترین الیز در محدوده نباشد، اما شتاب، عملکرد و هندلینگ از نظر قیمت در کلاس پیشرو است و هزینه واقعی تولید شده در وسیله نقلیه جدید را نفی می‌کند. لوتوس الیز S در اطراف شاسی از آلومینیوم بهره برده است و دارای زیر قاب عقب فولادی سبک است.

وزن خود شاسی فقط ۶۸ کیلوگرم (۱۵۰ پوند) است و سختی آن ۹۵۰۰ نیوتن متر در هر درجه است. طراحی بدنه نسبت به مدل کلاسیک Lotus Elise R ۱۹۰ اسب بخار بدون تغییر مانده است. از جمله امکانات این خودرو می توان به سیستم تعلیق مستقل دوگانه، با میله تعادلی،  کمک فنر‌های گازی، برند Bilstein high-performance در جلو و عقب، فنر‌های حلقه ای، برند Eibach Coaxial در جلو و عقب اشاره کرد.

همچنین این خودرو مجهز به  لامپ‌های (LED) روز تاب جلو با راهنمای جهت‌های مسیر ، لامپ‌های (LED) عقب با راهنمای جهت‌های مسیر،  دیفیوزر (یا پخش کننده) عقب، بهینه شده برای آیرودینامیک ، فرمان محکم، چرخ دنده‌ای مکانیکی ، رینگ‌ها با آلیاژ سبک قالبی، جلو ۱۶ و عقب ۱۷  و دکمه استارت روشن کردن موتور است.

معرفی آلفارومئو 4C: 

آلفارومئو مدل ۴C خودرویی ایتالیایی است و بدین منظور تولید شد تا مفهوم موتور و کابین خلبان هواپیمای جت جنگنده را به تصویر بکشد. این خودرو بیشتر مشخصات لقب مفهومی، از جمله موتور چهار سیلندر توربوشارژ، طول ۱۳ فوت و شاسی مونوکوک تمام فیبر کربن را حفظ کرده است. 

نیرو از یک موتور چهار سیلندر ۱.۷۵ لیتری تزریق مستقیم و توربوشارژ تأمین می‌شود که قدرت آن ۲۴۰ اسب بخار است. شاید این مقدار زیاد به نظر نرسد، اما حمل هر یک از این اسب‌ها ۸/۸ پوند بوده که برابر با وزن نهایی حدود ۲۱۰۰ پوند است.

این موتور دارای یک بلوک آلومینیومی و ورودی‌های خاص طراحی شده برای ارائه یک رانندگی ورزشی است. آلفارومئو همچنین مفتخر است که این موتور از یک "سیستم کنترل مهار" برخوردار است که گفته می‌شود از شر هرگونه تاخیر توربو خلاص می‌شود.

رانندگی فقط با گیربکس هفت سرعته دو کلاچه برای تعویض دنده به چرخ‌های عقب ارسال می‌شود. جعبه دنده حالت کامل اتوماتیک و همچنین یک حالت دستی را ارائه می‌دهد که به شیفت تعویض دست و پا واقع در پشت فرمان متکی است.  به لطف فریم‌های تعلیق آلومینیومی سبک که به وان کربن اتومبیل سوار می‌شوند، از این هندلینگ مراقبت می‌شود.

گفتنی است این خودرو مجهز به سنسور پارک عقب، سیستم کنترل باد لاستیک‌ها TPMS، کنترل مطلوب خودرو در چهار حالت و سیلندر یکپارچه فولادی است.

خودرو
لوتوس الیز S آلفارومئو 4C
کشور سازنده

انگلیس

ایتالیا
سال (طراحی)
2007 2014
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
1796سی سی 1742سی سی
حداکثر قدرت
217 اسب بخار در 6800 دور در دقیقه 240 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
250 نیوتن متر در 4600 دور در دقیقه 2100 نیوتن متر در 2100 دور در دقیقه
جعبه دنده
6 دنده دستی 6 سرعته خودکار دو کلاچه
شتاب 0 تا 100
4.6 ثانیه 4.5 ثانیه
حداکثر سرعت
233 کیلومتر در ساعت 258 کیلومتر در ساعت
وزن
924 کیلوگرم 850 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
3824 طول - 1719 عرض - 1117 ارتفاع 3989 طول - 1864 عرض - 1183 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2300 میلیمتر 2380 میلیمتر
مصرف سوخت داخل شهر
11.8 لیتر در هر صد کیلومتر 9.8 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر
6.4 لیتر در هر صد کیلومتر 5 لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی
8.5 لیتر در هر صد کیلومتر 6.8 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک
40 لیتر 40 لیتر
میزان تولید CO2
202 گرم در هر کیلومتر 157 گرم در هر کیلومتر
ترمز و پایداری
کالیپرهای جلو دو پیستونه، برند AP Racing کالیپر های عقب تک پیستونه، برند Brembo - دیسک های خنک شونده ی سوراخ دار خود تنظیم، با قطر 288 میلیمتر، در جلو و عقب - سیستم ترمزABS تقویت شده - سیستم ترمز کمکی هیدرولیکی HBA - سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD - سیستم کنترل ترمزدر حالت پیچش (CBC) - مدیریت عملکرد داینامیکی لوتوس (لوتوس DPM) ABS – EBD – سیستم الکترونیکی دینامیک خودرو VDC – سیستم تعدیل و کنترل لغزش ASR – سیستم کنترل سرعت موتور MSR – سیستم افزارش قدرت ترمز BA – سیستم واکنش سریع ترمز RAB – سیستم کنترل در سربالایی HSA
کیسه هوا
کیسه هوای مسافر و راننده دو کیسه هوا
سیستم صوتی
رادیو و پخش کننده CD، MP3، با قابلیت اتصالiPod با 4 بلند گو استریو سیستم صوتی مجهز به 4 بلندگو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.