سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فاجعه نگاری در برخورد با بیماری کرونا ممنوع

مدیر و موسس اولین وبسایت تاب‌آوری کشور با تاکید بر ضرورت برخورد درست خانواده‌ها با فرزندانشان در مورد بیماری کرونا، گفت : خانواده‌ها در برخورد با بیماری کرونا، نباید فاجعه نگاری کنند .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمدرضا مقدسی مدیر و موسس اولین وبسایت تاب‌آوری کشور با تاکید بر ضرورت برخورد درست خانواده‌ها با فرزندانشان در مورد بیماری کرونا، گفت : خانواده‌ها در برخورد با بیماری کرونا، نه باید فاجعه نگاری کنند و نه سهل انگاری، چون هر دو این نوع برخورد‌ها آسیب‌های زیادی را متوجه کودکان و نوجوانان خواهد کرد.

او یکی از تهدیدات اصلی برای کودکان و نوجوانان را ابهام عنوان کرد و گفت : ابهام، اضطراب تولید می‌کند و می‌تواند آسیب‌های روحی و روانی زیادی را متوجه کودکان کند، لذا باید با آن‌ها در نهایت آرامش و اعتماد به نفس در مورد کرونا صحبت کرد و در عین حال که باید نیمه پُر لیوان را ببینیم و خبر‌های خوب را بشنویم و به آن‌ها منتقل کنیم، به آن‌ها نگوییم کرونا ترس ندارد، چون کرونا اتفاقا بیماری ناشناخته‌ای است که خیلی هم ترس دارد.

مقدسی بهترین شیوه برخورد با کودکان در بحران کرونا را حرف زدن به شکل کلان عنوان کرد و افزود: سعی نکنیم کرونا را از کودکان و نوجوانان پنهان نگه داریم، چون در این صورت نتیجه این می‌شود که فرزند ما هنگام خروج از منزل ماسک نمی‌زند و دستورالعمل های بهداشتی را هم رعایت نمی‌کند.

مقدسی ادامه داد: نباید کرونا را از کودکان و نوجوانان پوشیده نگه داریم و کل داستان را انکار کنیم، چون امروزه کودکان و نوجوانان به اخبار دسترسی دارند و متوجه ابعاد گرفتاری هستند، لذا انکار والدین و یا پوشیده نگه داشتن ماجرا ممکن است آن‌ها را برای کسب اطلاعات به سمت اخبار نادرست (فیک نیوزها) ببرد، بلکه باید به فرزندان خود اطلاعات درست در مورد کرونا بدهیم.

این کارشناس تاب آوری با بیان اینکه اولین قدم برای توسعه تاب آوری در کودکان در بحران کرونا این است که بزرگتر‌ها توان مدیریت استرس خود را بالا ببرند، گفت: اگر والدین فضای عاطفی و هیجانی مساعدی داشته باشند، کودکان و نوجوانان هم تحت تاثیر آن‌ها قرار گرفته و آرامش بیشتری خواهند داشت.

مقدسی افزود: آرامش مسری است و به سادگی از فردی به فردی دیگر سرایت پیدا می‌کند، لذا خانواده‌هایی می‌توانند آرامش را به کودکان و نوجوانان خود در شرایط کرونایی کنونی هدیه کنند که خودشان آرامش داشته باشند.

او با بیان اینکه دوران کنونی به واسطه شیوع بیماری کرونا دوران چالش‌برانگیزی است، گفت: خانواده‌ها در مواردی که نمی‌توانند اضطراب خود را مدیریت کنند، حتما باید از متخصصان و مشاوران کمک بگیرند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.