سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

به فاصله ۸ روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا؛

سنا تائید صلاحیت قاضی دیوان عالی آمریکا را به رای می‌گذارد

در آستانه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، سنا جلسه تائید صلاحیت قاضی دیوان عالی را دوشنبه آتی برگزار می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یو اس نیوز، سنای آمریکا قرار است به فاصله اندکی مانده تا زمان انتخابات ریاست جمهوری تلکیف کرسی خالی دیوان عالی این کشور را مشخص و جلسه رای گیری در خصوص تائید امی بارت، نامزد پیشنهادی دولت برای این دادگاه را برگزار کند.

جلسه رای گیری سنا بر سر تائید صلاحیت امی بارت قرار است دوشنبه آینده، به فاصله ۸ روز مانده تا روز انتخابات آمریکا برگزار شود. جمهوری خواهان آمریکا تلاش می‌کنند با تسریع در روند تائید نامزد خود برای دیوان عالی، تکلیف کرسی خالی آن را نهایی کنند. بارت در ۲۶ سپتامبر از سوی دونالد ترامپ برای تصدی منصب قاضی دیوان عالی آمریکا معرفی شد و مجلس سنا نیز درست یک ماه بعد قرار است تائید صلاحیت او را به رای بگذارد. با توجه به اکثریت جمهوری خواه مجلس سنا، بارت را باید از هم اکنون به عنوان قاضی دیوان عالی آمریکا تائید شده دانست.

پیش از این میچ مک کانل، رهبر اکثریت سنا تائید کرد جلسه رای گیری در خصوص نامزد دیوان عالی هفته آینده برگزار می‌شود. جمهوری خواهان برای تائید بارت به یک اکثریت ساده نیاز دارند.

روث گینسبورگ، مسن‌ترین قاضی این دیوان پس از ۲۷ سال تصدی این سمت در ۸۷ سالگی بر اثر ابتلا به سرطان لوزالمعده درگذشت.

دیوان عالی آمریکا بالاترین مرجع حل اختلاف در آمریکاست و تصمیم‌گیری نهایی در موارد بروز اختلاف بین دولت و کنگره نیز بر عهده این نهاد است. دیوان عالی آمریکا ۸ قاضی و یک رئیس دارد. هرچند که هریک از این ۹ نفر، آرایی برابر دارند، اما در عمل پس از رئیس که از سوی رئیس‌جمهور منصوب می‌شود، قاضی ارشد، که بیشترین سابقه را در میان قضات دیوان عالی دارد، دارای بالاترین نفوذ است.

با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست‌جمهوری در ماه نوامبر در صورت وجود ابهام در نتیجه انتخابات، تصمیم نهایی بر عهده این دیوان خواهد بود. تصمیمی که سرنوشت مردم آمریکا را می‌تواند برای چند دهه تحت تاثیر قرار دهد.

مرگ قاضی گینسبورگ کفۀ ترازو را به نفع محافظه‌کاران آمریکا سنگین کرد و این فرصت را در سنای این کشور در اختیار آن‌ها گذاشت تا بتوانند از میان قضات محافظه‌کار، جانشینی هم‌عقیده با خود را برای این کرسی برگزینند.

انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.