مدیر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تاکید کرد: به طور کلی به عنوان کشوری که یک درصد جمعیت جهان را شامل میشود، دو درصد ضایعات دنیا را تولید میکنیم و به همین دلیل یکی از سیاستهای مهمی که دنبال میکنیم کاهش ضایعات و یا استفاده از ضایعات است.
رجب زاده اظهار کرد: یکی از مباحث مهم این است که از تولید ضایعات در دراز مدت جلوگیری کنیم و در این زمینه به بسته بندیهای هوشمند و دانش فرآوری ضایعات قابل استفاده نیازمندیم.
او افزود: یکی دیگر از محورهای تحقیقاتی در موسسه بحث جیرههای غذایی است، جیرههای غذایی برای گروههای مختلف جامعه از بیماران خاص تا گروههای سنی خاص، برای مثال یکیاز محصولاتی که به بازار عرضه شده جیرههایی غذایی دانش آموزی است که شامل مواد غذایی و ویتامینهای مورد نیاز این گروه سنی میباشد.
مدیر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: ستاد کل نیروهای مسلح بحث جیرههای غذایی ۲۴ ساعته و ۴۸ ساعته را به موسسه محول کرده است و ما در این زمینه مرجعیت غذایی کشور را کسب کرده ایم.
ابوالفضل پهلوان لو معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی نیز در این نشست گفت: سالانه در کشور ١٢٣ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید میشود که ۳۰ درصد آن قبل از رسیدن به دست مصرف کننده از بین میرود و به ضایعات تبدیل میشود.
او افزود: دلیل اینکه ضایعات در کشور ما زیاد است مدل نگهداری مواد غذایی و بسته بندیهای نامناسب آن ها است که یا زود فاسد میشود و یا خواص خود را از دست میدهد که ما در مجموعه در حوزه نگهداری مواد با پلاسمای سرد کار کرده ایم و این پایداری میتواند در همه حوزهها مثمر ثمر باشد.
معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی ادامه داد: امسال شعار روز جهانی غذا از سوی سازمان جهانی غذا "عملکرد امروز ما فردای ما را میسازد" اعلام شده است و این جمله بسیار مهم و کلیدی است.
انتهای پیام// م. ب