به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۵ نفر
بیسکویت ساقه طلایی - یک بسته
کره آب شده در محیط - ٧٠گرم
مواد داخل تارت
خامه صورتی - ٢٠٠گرم
شکلات شیری ترجیحا - ۱۵۰ گرم
پودر بادام، فندق یا گردو- در صورت تمایل
بیشتر بخوانید:
۱- ابتدا قالب تارت را آماده میکنیم. قالبهایی که صفحه زیر آن جدا میشود مناسب است.
۲- بهتر است کمی کف قالب را چرب کنیم.
۳- حالا بیسکویت و کره ذوب شده را داخل مخلوط کن میریزیم خوب بههم میزنیم تا حالت خمیری شود کف قالب را با دست فشار میدهیم طوری که ضخامت همه جای آن یک اندازه باشد سپس داخل یخچال قرار میدهیم.
۴- در ظرفی روی گاز با حرارت ملایم خامه را گرم میکنیم کنارههای آن که جوش ریز زد از روی حرارت برمیداریم و شکلات را میریزیم.
۵- وقتی مایه شکلاتی یک دست شد در صورت تمایل به اندازه نصف استکان پودر بادام، فندق یا گردو به آن اضافه میکنیم و مواد را داخل تارتها که در یخچال بوده وسفت شده اند میریزیم و به مدت دوساعت در یخچال میگذاریم.
منبع: خراسان
انتهای پیام/