سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

استفاده از بودجه عمومی برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه امکان پذیر نیست

رحیمیان گفت: استفاده از بودجه عمومی برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه امکان پذیر نیست، برای تحقق این امر تنها می‌توان از بودجه اختصاصی استفاده کرد.

محمد رحیمیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره بودجه سال ۹۸ و سال ۹۹ برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تهران اظهار کرد: بودجه سال ۹۸ و سال ۹۹ به منظور فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تهران تغییر چندانی نکرده است و متناسب با قدرت خرید در جریان است.

او افزود: اگر می‌توانستیم فعالیت‌های پژوهشی خود را با میزان بودجه مشخص شده در سال ۹۷ انجام دهیم به علت مشکلات اقتصادی تحقق آن‌ها در سال ۹۸ کاملا غیر ممکن شده بود و باید گفت که مبلغ و میزان بودجه فعالیت‌های پژوهشی در سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹ هیچ تفاوتی با یک دیگر نکرده است و همانند هم اجرا می‌شوند.

رحیمیان تصریح کرد: بودجه عمومی که در سال ۹۹ به منظور فعالیت‌های پژوهشی به ما داده شده است به راحتی می‌تواند حقوق پرسنل اعم از کارکنان، کارمندان دانشگاه و اعضای هیئت علمی را پوشش دهد؛ بنابراین بودجه تمام فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه از طریق درآمد‌ها به دست می‌آیند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران تاکید کرد: در سال ۹۹ تمام فعالیت‌های غیر حقوق و مزایا از طریق فعالیت‌های اقتصادی دانشگاه‌ها به دست می‌آیند. در دانشگاه تهران درصد قابل قبولی از این بودجه‌ها از طریق درآمد‌هایی مانند شهریه دانشجویان داخلی و خارجی یا فعالیت‌های پژوهشی تامین می‌شوند و می‌توانند اهداف مان را سوق دهند.

رحیمیان با بیان اینکه استفاده از بودجه عمومی برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه امکان پذیر نیست، تاکید کرد: بودجه اختصاصی تنها عاملی است که برای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه استفاده می‌شود و در این میان با محدودیت‌هایی هم رو به رو بوده است. این بودجه امسال نسبت به سال‌های قبل مقدار کمی افزایش داشته، اما به میزان قدرت انجام کار، بسیار ضعیف‌تر عمل کرده است.

او درباره عوامل تاثیرگذار بر رفع مشکلات بودجه فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه تهران گفت: از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار برای تحقق این امر می‌توان به ارتباط موثر صنعت با دانشگاه ها، تقویت شرکت‌های دانش بنیان، ارائه ایده‌های نو توسط دانشجویان و ارتباط برقرار کردن قوی میان آنان با بخش‌های دولتی و خصوصی اشاره کرد تا بتوان از مشکلات جامعه کم کرد و نوآوری به سمت شرکت‌های جدید استارتاپی را سوق داد و توسعه فناوری را بیش از پیش هدفمند‌تر کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اضافه کرد: باید از تجربیات و علم‌های به روز استادان در حوزه‌های پژوهشی و فناوری استفاده شود تا به اینصورت بتوانیم کشور را از همه نظر توسعه داده و در این زمینه با پیشرفت‌های زیادی رو به رو شویم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.