سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌ علمیه خواهران:

هزینه سفر زیارتی امام رضا (ع) نذر کمک‌های مومنانه شود

ظهیری گفت: امسال از توفیق زیارت حرم امام رضا (ع) محروم شدیم اما می‌توان هزینه سفر زیارت را نذر کمک‌های مومنانه کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، معصومه ظهیری،معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در سالروز شهادت جانسوز شمس الشموس امام رضا (ع) اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا تعدادی از خانواده‌های نیازمند را با مشکل روبرو کرد که مردم می‌توانند نذورات خویش را  صرف مواسات و همدلی و پرکردن شکاف اجتماعی کنند.


او افزود: افراد آسیب دیده و اقشار محروم در این شرایط سخت اقتصادی و کرونایی نیازمند حمایت‌های مردمی هستند که می‌توان هزینه سفر به مشهد مقدس و زیارت حرم غریب الغربا را به نیت ثواب به این افراد ببخشند.


معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌ علمیه خواهران با اشاره به زیارت نامه امام رضا (ع) از راه دور گفت: بر اساس روایات و احادیث زیارت قبر و حرم این امام معصوم از راه دور و نزدیک دارای ثواب بسیاری است که حتی پاداش زیارت کننده بهشت است از این رو کسانی که امسال مشرف به حرم نشدند می‌توانند زیارت نامه را بخوانند تا مورد رحمت امام مهربانی‌ها قرار بگیرند.


او ادامه داد: ما همه جیره خوار سفره کریمانه این امام هستیم و هر چه داریم از سایه سار آفتاب شمس الشموس است که نمک سفره مان را به دعا و زیارت ناحیه مقدسه و زیارت نامه ایشان مزین می‌کنیم.


ظهیری با بیان این که امام رضا (ع) توجه ویژه‌ای به جایگاه زن و خانواده داشت گفت: امام تکریم جایگاه خانواده و مقام والای زن را داشتند به گونه‌ای که به خواهرشان صفت معصومه دادند و درباره ثواب زیارت حرم ایشان فرمودند: «هر کس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده است.».


او افزود: نگاه امام هشتم به جایگاه زن و مسئولیت خانواده ورق زرینی در زندگی ایشان است به گونه‌ای که به خانواده احترام می‌گذاشتند و نسبت با آن‌ها به مهربانی و حسن خلق و با علم و دانش برخورد می‌کردند.


معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: آیت الله جوادی آملی در باره مقام امام رضا (ع) می‌فرماید: رضایت بسیاری از امور تکوینی و تشریعی از سوی امام رضا (ع) است و به همین دلیل لقب رضا گرفته اند.


ظهیری به هجرت اجباری امام هشتم اشاره کرد و گفت: حکومت عباسی برای بزرگنمایی و خوب جلوه دادن حکومتش از این امام معصوم استفاده کرد و چون می‌دانست ایرانی‌ها محب اهل بیت (ع) هستند امام را راهی ایران کرد.


او افزود: مامون امام را مجبور به قبول ولایتعهدی کرد و امام برای این که  رضایت نداشتن خود را نسبت به این ولایتعهدی  نشان دهد پشت آن نوشت خداوند از ضمیر درون افراد آگاه است.


معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه‌ علمیه خواهران با اشاره به این که جایگاه امامت در سوره نسا آمده است گفت: پس از پیامبر، حکومت از آن امامت است و امام تنها در بعد فردی و اجتماعی نیست بلکه در همه ابعاد احکام اسلامی و دینی نیز نقش آفرین است.


او گفت: شیوه زندگی امام رضا (ع) همان سبک زندگی نبوی و علوی است و همه در مسیر یک نور واحد هستند و همه امامان معصوم  ادامه دهنده راه رسول خدا (ص) هستندچرا که روش پیامبر مختص به زمان و مکان خاصی نبوده است بلکه در همه اعصار و زمان قابل اجرا است.


ظهیری  به بعد علمی امام هشتم اشاره کرد و گفت: ایشان در زمان خودشان انقلاب فرهنگی را همراه با پاسخگویی به شبهات و برگزاری مناظره‌ها برپا کردند از این رو باید بعد علمی این امام عالم در همه ابعاد و برای پاسخ گویی وحل مسائل زمانه مورد الگو و استفاده قرار گیرد.

منبع:خبر حوزه

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.