سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ تورتیلای خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه سوپ تورتیلا آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این گزارش قصد داریم طرز تهیه سوپ تورتیلا را به‌شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ تورتیلا

۲ عدد سینه مرغ پخته شده
۴۱۰ میلی لیتر آب مرغ
۲۸۰ گرم ذرت پخته شده
۱۰۰ گرم لوبیا سیاه خیس خورده
۲ عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
۴۲۰ گرم پوره گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز خرد شده
۱۱۵ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۲ فنجان آب
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد برگ بو
مقداری چیپس تورتیلا
مقداری خامه ترش
مقداری پنیر رنده شده
به میزان دلخواه سس تند

طرز تهیه:

مرحله اول: در قابلمه‌ای پوره گوجه فرنگی را به همراه پیاز، سیر و چیلی سبز با هم مخلوط کرده و آب مرغ را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را رئی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش آیند.

مرحله دوم: پس از به جوش آمدن مواد گفته شده، برگ بو، زیره، پودر چیلی، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سس تند، ذرت و لوبیا سیاه را نیز به مخلوط گفته شده اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و شعله گاز را تا حد متوسط رو به پایینی کاهش دهید تا مواد سوپ به آرامی بپزند. هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم: سیب زمینی‌های خرد شده را آب پز کنید. طوری که فقط نرم شوند و چنگال درون آن‌ها فرو رود. سپس از آب دربیاورید.

مرحله چهارم: سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنیدو به همراه سیب زمینی پخته شده به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ یک ساعت دیگر هم بپزد.

مرحله پنجم: سوپ شما آماده است. روی آن را می‌توانید با پنیر، خامه ترش و چیپس تورتیلا تزئین و سپس آن را سرو کنید.

نکاتی در رابطه با سوپ تورتیلا

مقدار مواد گفته شده مناسب ۶ نفر است.

مقدار نمک و فلفل را بسته به مزاج خود می‌توانید تغییر دهید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.