سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیران تلاشی برای جذب ۱۵۶ میلیارد تومان پول در خزانه دولت نمی کنند

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ۱۵۶ میلیارد تومان پول نقد در خزانه دولت داریم، گفت: برخی از مدیران استان تلاشی برای رفع موانع و جذب این اعتبار نمی‌کنند، اما بعدا می‌گویند پول نداریم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه  عصر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه گفت: ۷۵ میلیارد تومان از مبلغ متعلق به اعتبارات حوزه مدیریت بحران، ۵۶ میلیارد تومان مربوط به اعتبارات استانی و ۲۵ میلیارد تومان هم متعلق به محل توازن است، اما نمی‌دانم چرا این پول جذب نمی‌شود.

او با تاکید بر ضرورت رفع موانع جذب این اعتبار گفت: مدیران استان باید این فرصت را غنیمت بشمارند و فصل کاری را از دست ندهند.

وضعیت کرونایی استان، «بسیار بد»

استاندار کرمانشاه شرایط شیوع کرونا در استان را هم «بسیار بد» توصیف کرد و گفت: از همه مدیران اجرایی استان انتظار دارم که سلامت مردم را در اولویت کاری خود قرار داده و اقدام لازم را برای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا انجام دهند.

به گفته بازوند، میزان پایبندی ادارات استان به دستورالعمل های بهداشتی ۴۶ درصد و کمتر از میانگین کشوری است.

او تاکید کرد: استانداری برای بهبود رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، گروه‌هایی را با هدف نظارت بر رفتار دستگاه‌های اجرایی اعزام می‌کند و اگر روشن شود پروتکل‌های بهداشتی در اداره‌ای رعایت نمی‌شود، مدیرکل آن باید پاسخگو باشد.

برخی مدیران ریسک نمی‌کنند

فروش اموال مازاد دستگاه‌های دولتی استان نیز دیگر موضوعی بود که استاندار کرمانشاه به آن اشاره کرد و گفت: برخی مدیران استان ریسک نمی‌کنند و در زمینه فروش اموال مازاد دستگاه متبوع خود وارد عمل نمی‌شوند.

بازوند اظهار کرد: دولت و کشور با شرایط سختی در کرونا و تحریم‌ها مواجه است و ضرورت دارد مدیران اموال و دارایی‌های منجمد دستگاه متبوع خود را استفاده کنند.

او گفت: هیچ یک از مدیران استان تصور نکنند که از محل فروش اموال سایر دستگاه‌ها، بودجه‌ای به آن‌ها داده می‌شود مگر در موارد خاص که مشکل دستگاهی با یک اعتبار اندک حل می‌شود.

باید ۱۸۰۰ میلیارد تومان اموال مازاد بفروشیم

معاون هماهنگی توسعه مدیریت و منابع استانداری و مدیرکل جهاد کشاورزی استان که ۲ مجموعه پیشتاز در فروش اموال مازاد بوده اند، از استاندار کرمانشاه درخواست کردند که درآمد حاصل از این محل را در دستگاه متبوع خود هزینه کنند که بازوند با درخواست آن‌ها مخالفت کرد و گفت: در مرحله بعدی فروش اموال، درآمد حاصل شده به همان دستگاه داده می‌شود.

معاون هماهنگی توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه در این زمینه گفت: برای استان کرمانشاه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان سهمیه فروش اموال مازاد پیش بینی شده و ما هنوز در ابتدای راه هستیم.

افشین کریمی افزود: عده‌ای از دستگاه‌ها از جمله استانداری و جهاد کشاورزی به خوبی پای کار فروش اموال مازاد خود آمده اند و برخی از دستگاه‌ها هم در این زمینه اقدام اولیه را صورت داده اند، اما بسیاری از دستگاه‌ها همچنان کم کاری می‌کنند.

فقط یک دستگاه از GIS استفاده می‌کند

معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از استفاده نکردن دستگاه‌های اجرایی استان از سامانه اطلاعات مکانی (GIS) انتقاد کرد و گفت: متاسفانه غیر از شرکت توزیع برق هیچ دستگاهی از این سامانه استفاده نمی‌کند.

هدایت حاتمی تاکید کرد: با وجود اطلاعات لازم در سامانه GIS کسی به این نظام استعلامی مراجعه نمی‌کند که لازم است ضرورت مراجعه به آن در این جلسه به تصویب برسد.

طرح پیشنهادی منطقه ویژه سومار

رونمایی از طرح پیشنهادی منطقه مرزی سومار دیگر اتفاقی بود که در جلسه امروز شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمانشاه رخ داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در این باره گفت: پیرو تاکید رئیس جمهوری به وزارت راه و شهرسازی، اکنون طرحی برای ایجاد منطقه مرزی سومار تهیه شده است.

«مهرداد سالاری» گفت: این طرح با عنوان «طرح پیشنهادی ضرورت تهیه طرح ویژه منطقه مرزی استان کرمانشاه با محوریت مرز سومار» به شورای عالی شهرسازی فرستاده می‌شود که در صورت تصویب در مرحله بعد توسط مشاوره اداره کل راه و شهرسازی استان تبدیل به طرح نهایی خواهد شد و اگر مصوب شود، منجر به تخصیص اعتبارات ویژه برای این منطقه خواهد شد.

استاندار کرمانشاه البته ۲ ایراد به این طرح پیشنهادی گرفت و گفت: نخست اینکه پروسه تایید این طرح در شورای عالی شهرسازی زمان بر است و دوم، احتمال دارد طرح مورد نظر شما با حریم امنیتی منطقه تداخل داشته باشد که لازم است برای رفع این مشکل پیگیری لازم صورت بگیرد.

بازوند همچنین گفت: ما از رئیس جمهور تقاضای ایجاد زیرساخت‌های لازم از جمله در حوزه آبرسانی و ساخت جاده را در مرز سومار کرده بودیم، اما به نظر می‌رسد طرح فعلی با درخواست ما متفاوت باشد.

البته در نهایت با نظر مساعد استاندار کرمانشاه این طرح در جلسه امروز شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمانشاه مصوب شد، اما بازوند از اداره کل راه و شهرسازی استان خواست که طرح پیشنهادی را پیش از ارسال برای شورای عالی شهرسازی برای اصلاح و تایید به معاونت‌های اقتصادی و سیاسی-امنیتی استانداری ارسال کند.

او همچنین تاکید کرد که اداره کل راه و شهرسازی تفاوت‌ها و مزیت‌های مرز سومار با سایر نقاط مرزی استان مانند ازگله، نوسود، نودشه و سایر مرز‌ها را مشخص و بیان کند که علت انتخاب این مرز چه چیزی بوده است.

بازوند همچنین با اشاره به کسب رتبه برتر کشور توسط استان کرمانشاه از نظر عملکرد شاخص‌های عمومی و اختصاصی گفت: ایستادن در جایگاه نخست کشور نتیجه تلاش و هم افزایی همه دستگاه‌های اجرایی استان به ویژه پرسنل زحمتکش استانداری، فرمانداری ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها بوده که لازم است از همه آن‌ها به ویژه معاون هماهنگی توسعه مدیریت و منابع و مدیرکل دفتر بازرسی استانداری تشکر کنم.

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.