سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید بیش از ۵۶۸ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: از سال ۹۲ تا ۹۸، بیش از ۵۶۸ هزار تن در جهت تامین مصرف پروتئین مردم در در بازار‌های داخل و خارج از استان عرضه شده است.

رضا یوسفی رضایی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، اظهار کرد: مجموع تولید گوشت مرغ حدود ۵۶۸ هزار تن بوده که اکثرا از واحد‌های مرغ گوشتی با جوجه ریزی متوسط ماهانه حدود ۳ میلیون قطعه تولید گردیده، و رشد متوسط سالانه بالغ بر ۵.۵ درصد داشته است.

یوسفی رضایی اضافه کرد: تعداد واحد‌های مرغ گوشتی دراستان در ابتدای سال ۹۲ به تعداد ۶۳۰ واحد با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۲ میلیون تن بود که در پایان سال ۹۸ به تعداد ۷۳۶ واحد با ظرفیت تولید ۱۵ میلیون و ۷۵۰ هزارتن افزایش یافته است و ۳.۶ درصد به طور متوسط سالانه رشد داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: تعداد واحد‌های مرغ مادر گوشتی دراستان نیز در ابتدای سال ۹۲ به تعداد ۶۱ واحد با ظرفیت تولید سالانه بیش ازیک میلیون تن بود که در پایان سال ۹۸ به تعداد ۶۹ واحد با ظرفیت تولید ۲ میلیون و ۷۴ هزارتن افزایش یافته است و ۱.۲ درصد به طور متوسط سالانه رشد داشته است.

یوسفی رضایی تاکید کرد: درابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید همچنین در سطح استان ۱۴ واحد تولید بوقلمون گوشتی وجود داشت که در سال ۹۸ این تعداد به ۱۸ واحد با ظرفیت سالانه تولید ۷۳ هزار تن بوقلمون با رشد ۸.۵ درصد افزایش یافته است.

او یاد آور شد: ۳۴ واحد تخمگذار نیز در سطح استان فعال است که سالانه یک میلیون و ۱۱۴ هزار عدد تخم مرغ از این واحد‌ها تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: به منظور مدیریت تولید، ساماندهی واحد‌ها و جلوگیری از نوسانات قیمت گوشت مرغ، تخم مرغ و جوجه یکروزه برنامه‌های خاصی برای هر یک از فعالیت‌های زیر بخش طیور صنعتی در زمان دولت تدبیر امید ابلاغ و اجرا گردیده است که شامل کاهش طول دوره پرورش مرغ مادر گوشتی و مرغ تخمگذار و ممنوعیت تولک بری، رعایت سن کشتار ۴۲ روزه در مزارع مرغ گوشتی و ممنوعیت صدور مجوز مرغداری بدلیل اشباع شدن واحد‌ها در سطح کشور و استان است.

انتهای پیام/ن م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.