فرزانه خدایی منش، متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پای مرغ به دلیل داشتن خواص مغذی متعددی که دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
او افزود: از جمله مواد مغذی موجود در پای مرغ میتوان به مس، منیزیم، فسفر، کلسیم و روی اشاره کرد، وجود این مواد معدنی برای مقابله بدن با انواع بیماریها مفید و ضروری است. قرار دادن این محصول پروتئینی در رژیم غذایی روزانه به ثبات ایمنی بدن و تسریع در خوب شدن زخمها کمک میکند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: کلاژن موجود در پای مرغ به بازسازی و بهبود زخمهای پوست کمک میکند و جلوی صدمات وارده به پوست را میگیرد و برای انعطاف پذیری پوست نیز بسیار مفید است، همچنین باعث سلامت لثهها میشود.
خدایی منش گفت: از دیگر خواص شگفت انگیز پای مرغ میتوان به جلوگیری از پیری زودرس پوست و چروک شدن آن و جوان ماندن هر چه بیشتر و بهتر پوست اشاره کرد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: جوش خوردن استخوانهای شکسته و آسیب دیده و ترمیم مفاصلی که دچار آسیب شدهاند نیز از دیگر اثرات مصرف پای مرغ در رژیم غذایی روزانه است، این غذا علی رغم ظاهر ناخوشایندی که دارد سرشار از پروتئین، غضروف، کلسیم و کلاژن است.
او اضافه کرد: مصرف پای مرغ باعث کاهش فشار خون شده و به دلیل پتاسیمی که دارد، موجب تنظیم فشار خون افراد میشود.
این متخصص تغذیه یادآوری کرد: بهبود عملکرد دستگاه گوارش و از بین بردن مشکلات گوارشی از دیگر فواید پای مرغ محسوب میشود. بیشترین مواد مغذی پای مرغ کلسیم و کلاژن است که در سلامت، رشد و محکم بودن ناخنها تاثیر به سزایی دارد.
او گفت: پای مرغ در لطافت پوست نقش قابل توجهی دارد و مصرف آن از پوسته پوسته شدن و خشکی پوست جلوگیری خواهد کرد. یکی از اسید آمینههای موجود در پای مرغ آرژینین است که موجب کاهش میزان استرس افراد و به آرامش رسیدن آنها میشود.
خدایی منش بیان کرد: مصرف پای مرغ باعث حفظ تعادل هورمونی بدن افراد میشود و به دلیل دارا بودن کلسیم در درمان روماتیسم و سایر دردهای مربوط به مفاصل مفید است.
انتهای پیام/