در این میان این آقایان مسئول، هم میتوانند به صورت مستقل وارد عرصه انتخابات شوند و هم توسط حزب یا جناحی که متعلق به آن هستند تحت حمایت قرار بگیرند و به مردم معرفی شوند.
حال با توجه به اینکه تنها ۷ ماه به رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقیمانده، باشگاه خبرنگاران جوان در این گزارش به برنامهها و ساز و کارهای احزاب سیاسی برای انتخابات ریاست جمهوری امسال میپردازد که در ادامه میخوانید:
ساز و کار انتخاباتی مربوط به حزب خاصی نیست و اینروزها اکثر احزاب سیاسی در تکاپوی برگزاری جلسه و تشکیل اتاق فکر برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری هستند، در این راستا حزب موتلفه اسلامی هم به واسطه سابقه چندین چند ساله خود در انتخابات، این بار هم دست از تلاش بر نداشته است.
زمانی که برنامههای حزب موتلفه اسلامی را از حسن غفوریفرد عضو این حزب جویا شدیم، او اظهار کرد که حزب ما در تلاش است تا با گزینه واحدی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ حضور پیدا کند و در حال صحبت های مقدماتی هستیم، امیدواریم که برنامهها به خوبی صورت گیرد و با مشورت های درست و منطقی و البته نظرسنجی به نتیجه خوبی برسیم.
او به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت که هنوز فرد خاصی برای انتخابات امسال مشخص نشده اما قطعا حزب موتلفه در آینده نامزد معرفی میکند.
گفتنی است که حزب موتلفه در سالهای قبل در انتخابات ریاست جمهوری از اشخاصی همچون علی اکبر ناطق نوری، محمود احمدینژاد، یحیی آل اسحاق، علی اکبر ولایتی و سید ابراهیم رئیسی حمایت کرده است.
حزب اعتماد ملی یکی از احزاب اصلاحطلب فعال در کشور ایران است که به تازگی برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام آمادگی کرده، سخنگوی این حزب اسماعیل گرامی مقدم است و در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامههای حزب اعتماد ملی جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد که در دفتر سیاسی و کمیته تعامل حزب اعتماد ملی درباره انتخابات مباحث را آغاز کردیم و مصوب شده که حزب اعتماد ملی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گزینه حزبی خواهد داشت.
گرامی مقدم تاکید کرد که به این نظر رسیدیم که گزینه اختصاصی و حزبی داشته باشیم، پس نامزد حزبی که معرفی خواهیم کرد.
حال با توجه به اینکه این حزب پس از انتخابات سال ۸۸ بخش زیادی از نیروهایش را به دلیل بازداشت از دست داده بود تا به امروز در یک سکوت مبهمی به سر برده و باید دید که با چه تدابیر و نقشه راهی وارد نبرد انتخاباتی میشود.
حزب ندای ایرانیان حزبی اصلاحطلب است که اکثر افراد حاضر در این حزب را اعضای اصلی ستاد ملی جوانان اصلاحطلب ، شورای مشاورین سید محمد خاتمی و دیپلماتهای نزدیک به دولت حسن روحانی تشکیل میدهند، عیسی چمبر یکی از اعضای این حزب و البته معاون اجرائی حزب ندای ایرانیان است.
این حزب برعکس دیگر اعضای حزبهای دیگر، حتی گزینه پیشنهادی خود را برای انتخابات ریاست جهوری اعلام کرده، چمبر اعلام کرد که حزب ما برای انتخابات ریاست جمهوری امسال کماکان جلسات مختلفی را برگزار میکند و بیشتر هم به دنبال داشتن نامزد اختصاصی هستیم.
چمبر خبر داد که گزینه اصلی ما برای انتخابات ریاست جمهوری آقای صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان است، اما خودش برای ورود قطعی به میدان انتخابات هنوز به جمعبندی نرسیده است.
افزون بر این باید گفت که صادق خرازی مشاور ارشد سید محمد خاتمی، نماینده پیشین ایران در سازمان ملل و سفیر اسبق ایران در فرانسه بوده است.
جبهه پیروان خط امام و رهبری ائتلافی از ۱۷ گروه سیاسی محافظهکار در ایران است که محمدرضا باهنر ریاست این تشکل سیاسی و کمال سجادی سمت سخنگویی را بر عهده دارد.
تدابیر و برنامههای انتخاباتی این جبهه را از سجادی جویا شدیم، او گفت که تا به امروز در جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره انتخابات ریاست جمهوری بحثی آغاز نشده، البته در آینده قطعا جلساتی با این مضمون برگزار خواهد شد، همچنین حدود ۱۷ حزب عضو این جبهه هستند که برنامهای جداگانهای دارند.
اما گفتنی است که سجادی علاوه بر سمت سخنگویی، دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان هم است و تاکید کرد که در جامعه اسلامی کارمندان برنامههای انتخاباتی را شروع کردیم و در کمیته مربوطه افرادی که شهرت دارند را برای حضور در انتخابات ارزیابی میکنیم، البته در حال حاضر از مطرح کردن نام این افراد معذور هستیم.
میتوان گفت که حزب آبادگران جوان در دولت تدبیر و امید حضور چشمگیری در عرصه سیاست نداشته و دبیرکل این حزب هم در این دوران بارها نسبت به وضعیت کنونی احزاب در کشور که به باور او تبعیضآمیز است، انتقاد کرده است.
اما خبرها حاکی از آن است که این حزب در انتخابات امسال قصد شرکت دارد و در حال برنامهریزی است، در همین راستا حسن بیادی درباره ساز و کارهای انتخاباتی این حزب بیان کرد که حزب آبادگران جوان ایران اسلامی همچون دیگر احزاب کشور با ائتلاف و همراهی ۱۵ حزب و گروه سیاسی در قالب یک جبهه سیاسی به نام «جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت» فعالیتهای سیاسی خود را دنبال میکند.
او گفت که حزب آبادگران جوان ایران اسلامی در ۱۵ استان و بعضاً در شهرستانهای مربوطه دفتر نمایندگی ایجاد کرده که با همراهی و همکاری مردم در کنار جوانان این مرز و بوم به جلو بروند.
حال با توجه به کمرنگ بودن فعالیتهای این حزب در سالهای قبل انتظار میرود که با در نظر گرفتن برنامهای معین و اصولی وارد پیچ و خم این مسیر شود، مسیری که نامش انتخابات است.
اولین حزب سیاسی که در درون دولت شکل گرفت، حزب کارگزاران بود و همچنین هستۀ اصلی این حزب را هم نیروهای سیاسی دولت مروحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی تشکیل میدهند.
در حال حاضر علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران است، او درباره چیدمان انتخاباتی حزب خود بیان کرد که محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران است و قطعا بدون مشورت این حزب وارد عرصه انتخابات نخواهد شد.
نمازی معتقد است که تا الان احتمال حمایت کارگزاران از علی لاریجانی تقریبا صفر است و اگر هم قرار باشد حزب کارگزاران از نامزدی در انتخابات حمایت کند حتما به سراغ هاشمی یا جهانگیری خواهد رفت.
حال تنها ۷ ماه به ماراتن انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده و باید منتظر بمانیم که احزاب سیاسی که شعارشان برنامهریزی مدون برای انتخاباتی با این عظمت است، تا چه اندازه در اجرای آن و معرفی گزینه حزبی یا اختصاصی خود هوش کافی خرج میکنند.
بیشتر بخوانید
گزارش از نوشین نثاری
انتهای پیام/
٧ ماه از زندگى ملت شريف ايران مطرح است در اين شرايط فوق بحران كم چيزى نيست .
بهترین و محبوب ترین شخصی که میتونه توی این شرابط مملکت رو اداره کنه خود داش محموده
اول بی زحمت نام پاستور را که یکی از دانشمندان خارجی می باشد را از روی ساختمان ریاست جمهوری ایران کهن و ایرانیان متمدنین تمدن سازان بردارید و به نام یکی از دانشمندان نامدار ایرانی که شهرت جهانی هم دارند تغییر دهید تا بعد برسیم به رئیس جمهوری مردمی ملت بزرگ و مقتدر و قدرتمند و متحد یکپارچه با شکوه خردمندان بصیر متمدنین تمدن سازان ایران اسلامی عزیزمان .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
با این تفکر که شما ها پیش رفتین وواقعاً هم جوابشو دیدیم!!!!!
مگه حال وروز الان ملت رونمیبینین که دولت محترم با این تفکر ملت رو به فلاکت وفقر و...کشوندن .خجالت بکشین .نبایت منظر باشیم که یکی مثل آمریکا که دشمن پیدا وپنهان ملت ماست که در این قرن کاملاً مشهود بوده چه در زمان قبل انقلاب وچه بعد ازانقلاب.عقل هم خوب چیزیه !!!!!!!