او ادامه داد: به طور کلی دغدغه اصلی امروز کلانشهرها کاهش سوخت و هوای پاک است که با اجرای کامل طرح برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی مصرف انرژی سوخت هم کاهش پیدا میکند.
سخنگوی صنعت برق کشور تصریح کرد: وزارت نیرو و توانیر آمادگی کامل دارد که برای تامین برق شارژ این خودروها ایستگاههای شارژ را در سطح کشور به ویژه در کلانشهرها راه اندازی کند.
رجبی مشهدی بیان کرد: در حال حاضر دو ایستگاه شارژ در کشور یکی در تهران (برج میلاد) و دیگری در شهر مشهد احداث شده است و اگر تبدیل خودروهای برقی افزایش پیدا کند، این جایگاههای شارژ هم افزایش پیدا میکنند.
او گفت: وزارت نیرو تامینکننده زیرساخت ایستگاههای شارژ خودرو و موتورسیکلتهای برقی است، در این رابطه سال گذشته تفاهمنامهای با مپنا به امضا رسید که در نقاطی که اعلام میشود، ظرف مدت ۱۵ روز نسبت به ایجاد زیرساخت برای اتصال به شبکه برق سراسری اقدام کنیم.
سخنگوی صنعت برق کشور گفت: همچنین شهرداری درخواست توسعه ناوگان برقی حمل و نقل عمومی را داشته است و در این بین وزارت نیرو هم آمادگی کامل برای اجرای این طرح دارد.
رجبی مشهدی افزود: با اجرای طرح برقی کردن ناوگان عمومی، سالانه ۵.۲ میلیون تومان هزینهها کاهش مییابد.
بیشتر بخوانید
او در ادامه در خصوص تاثیر برقی شدن ناوگان عمومی بر نوسانات برق خانگی و تجاری گفت: در این خصوص هم برنامهریزی انجام شده است، اما از آنجایی که هنوز حجم گستردهای را شامل نشده تا به حال نوساناتی هم نبوده است.
سخنگوی صنعت برق در پایان درباره تعیین نرخ برق این خودروهای برقی تصریح کرد: قیمت برق برای این خودروها بر اساس نرخ برق تجاری محاسبه میشود.
انتهای پیام/