سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر هیجان‌انگیز ماست با انار و دارچین

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر ماست با انار و دارچین را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال ترکیب ماست با میوه‌ها یا سبزیجات را امتحان کرده‌اید و می‌دانید با اضافه کردن کمی ادویه چقدر لذیذ می‌شوند. چنین ترکیبی تنها بساط یک صبحانه هیجان‌انگیز را فراهم نمی‌کند. می‌توانید آن را گوشه میز شام‌تان هم قرار دهید و با یک دسر یلدایی از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید. طرز تهیه دسر ماست با انار و دارچین را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه دسر ماست با انار و دارچین

گردوی خشک ۲۵ گرم
ماست ایسلندی ۲۵۰ گرم
عسل چهار قاشق غذاخوری
انار دانه شده یک عدد
دارچین به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه دسر ماست با انار و دارچین

آماده کردن این دسر ساده‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید. برای شروع باید گردو‌ها را به آرامی در یک قابلمه کوچک تفت دهید تا طمع بگیرند و ترد شوند. این کار به بیرون آمدن روغن گردو‌ها هم کمک می‌کند و طعم و قوام خوبی به دسر شما می‌دهد. به شرط آنکه مواظب باشید قبل از این که گردو‌ها طعم سوختگی بگیرند آن‌ها را از روی اجاق بردارید.

وقتی رنگ گردو‌ها کمی برگشت، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا ماست را بین دو کاسه تقسیم کنید، یک مشت گردو روی هر کدام بریزید. سپس روی آن عسل بریزید و دانه‌های انار و دارچین را لایه لایه اضافه کنید.

چند نکته

می‌توانید روی دسر را با سیروپ انار تزیین کنید. این سیروپ طعم خوبی هم به دسر شما می‌دهد. به شرط آنکه در مصرفش زیاده‌روی نکنید.

اگر می‌خواهید دسر یلدایی‌تان را بدون نیاز به مغز‌ها آماده کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که سراغ پارافه انار با ماست ایسلندی بروید.

می‌توانید این دسر را بلافاصله بعد از آماده شدن میل کنید، یا اینکه آن را چند دقیقه‌ای در یخچال بگذارید.

اگر نمی‌خواهید کالری و چربی زیادی با خوردن دسر به بدنتان برسد، سراغ ماست ایسلندی بروید که هم پروتئین بالایی دارد و هم چربی آن صفر است. اما اگر میزان چربی ماست برایتان مهم نیست و می‌خواهید این یک شب قید کالری شماری را بزنید، سراغ ماست‌های خامه‌ای هم می‌توانید بروید. اگر از ماست خامه‌ای در تهیه دسر استفاده می‌کنید، نیازی به خنک کردن گردو‌ها قبل از اضافه کردن به دسر ندارید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.