به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدصادق کشفینژاد گفت: در گذشته، مردم به دلیل ترس از برچسب و انگ بیماری روانی کمتر به مشاوران و روان شناسان مراجعه میکردند اما در سالهای اخیر کمتر کسی را میتوان یافت که به نحوی از جلسات مشاوره بهره مند نشده باشد.
او افزود: والدینی که در پی تربیت فرزند صالح هستند، زوجینی که به دنبال استحکام بنیان خانواده و پیشگیری از طلاق از جلسات مشاوره بهره میگیرند، جوانانی که برای انتخاب صحیح همسر به مراکز مشاوره مراجعه میکنند، والدینی که با نگرانی از مشکلات رفتاری، عاطفی یا تحصیلی فرزندان خود، پای به جلسات مشاورهای میگذارند و نیز گروهی عمده که به دلایل متعددی مانند اضطراب، افسردگی، تنهایی و سایر مشکلات در پی بهره مندی از خدمات روانشناختی هستند، همگی بر نقش با ارزش پیشگیری از وقوع آسیبها و مشکلات روانی واقف هستند و این خدمت در سبد سلامت آنان جای گرفته است.
مدیرکل بهزیستی فارس با بیان اینکه جامعه در شرایط کنونی به خوبی میداند که توجه به سلامت روان از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: متولیان و صاحب نظران در یافتهاند که بخش عمدهای از دردها و مشکلات جسمانی ممکن است ریشه در مشکلات روانی داشته باشد.
کشفینژاد با اشاره به اینکه تغییرات پیاپی زندگی افراد در شرایط کنونی جامعه، اهمیت بهداشت روانی را دو صد چندان میکند، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به این بعد مهم از وجود انسان (بعد روانی) ۱۸ تا ۲۴ مهرماه به عنوان هفته سلامت روان نامگذاری شده است.
او با بیان اینکه هفته سلامت امسال با شعار «سلامت روان برای همه» نامگذاری شده است، یادآور شد : نیاز است تا در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری شده و بستری فراهم شود تا با آموزش آگاهی عمومی جامعه افزایش یابد.
مدیرکل بهزیستی فارس با تقدیر از همکاران و متخصصان حوزه مشاوره در سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: مشاوران ما تلاش میکنند با بهره گیری از دانش و اطلاعات روز پاسخگوی نیاز گروه هدف باشند.
انتهای پیام/