به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر و به نقل از دفتر نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه، حجت الاسلام موسی احمدی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی برنا بیان کرد: شورای راهبردی پتروشیمیهای منطقه قول داده بود تعدادی تبلت در اختیار دانش آموزان قرار دهد، اما آنقدر امروز و فردا کرد که هنوز هم اجرا نشده است.
او با اشاره به خبر منتشر شده درباره خودکشی نوجوان ۱۱ ساله دیری بهعلت نداشتن گوشی افزود: بنده از طریق فرمانداری و آموزش و پرورش این موضوع را پیگیری کردم و به من اعلام شد با وجود اینکه این دانش آموز از یک خانواده بیبضاعت است که مشکلات مالی و اقتصادی فراوانی دارند، اما مدیر مدرسه در فرورین یک تلفن همراه و لوازم التحریر لازم را در اختیار او قرار داده بود تا از کلاسهای مجازی بهرهمند شود.
نماینده مردم جنوب استان بوشهر در مجلس ادامه داد: همچنین دلنوشته معلم او هم حکایت از این جریان دارد که او گوشی داشته، اما چون سالم نبوده در استفاده از آن دچار مشکل بوده است و همین موجب ناراحتی او شده است.
بیشتر بخوانید
احمدی با تاکید بر اجرای مسئولیت اجتماعی صنایع گفت: بنده به شدت گلایه دارم چرا منطقهای که سرشار از نفت، گاز، پتروشیمی و سرمایه است باید مردمان فقیر داشته باشد و کمیته امداد به خانوادههای مستضعف رسیدگی نکند.
او در خصوص حوزه وظایف کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: اعضای کمیسیون آموزش و نمایندگان مجلس نمیتوانند خانه به خانه بروند و دانش آموزان نیازمند را شناسایی کنند، آنها فقط میتوانند بر اقدامات آموزش و پرورش نظارت کنند و به این وزارتخانه دستور توزیع تبلت و گوشی بین دانش آموزان نیازمند را دهند.
این نماینده مجلس یازدهم افزود: انجام این کار برعهده دستگاههای اجرایی مانند فرمانداریها و استانداریهاست به این صورت که باید این دانش آموزان که ممکن است در یک خانواده ۳ یا ۴ دانش آموز هم وجود داشته باشد را شناسایی کنند و سپس با هماهنگی مناسبی امکانات لازم از جمله گوشی و تبلت را در اختیار آنها قرار دهند زیرا بسیاری از خانوادهها حتی از پَس مخارج زندگی روزمره خود هم برنمیآیند چه برسد به اینکه گوشی و تبلت بخرند.
احمدی، با توصیه به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس که جامعه هدف کوچکتری دارند باید کسانی را که نیازمند تبلت و گوشی هستند، شناسایی کنند و با معرفی به کمیته امداد، لوازم لازم آموزش را دریافت کنند.
انتهای پیام/ک