سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روایتی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری؛

ضرغامی می‌آید، ضرغامی نمی‌آید؛ مسئله این است

سیب انتخابات ریاست جمهوری فعلا روی هوا چرخ می خورد و تا به زمین برسد هزاران چرخ دیگر در راه است.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، گمانه‌زنی‌های فراوانی برای حضور آقایان سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده به گوش می‌رسد؛ گمانه‌زنی‌هایی که شاید به مرور زمان درست از آب در بیایند، شاید هم در حد همان گمانه‌زنی باقی بمانند.

اما در این میان، فردی وجود دارد که گمانه‌زنی‌های انتخاباتی مربوط به او هر روز دست‌‎خوش تغییرات می‌شود و در نگاه اول هم نمی‌توانیم متوجه شویم که حضور او در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تا چه اندازه صحت دارد؛ صحبت از عزت الله ضرغامی است.

تصمیمی که دقیقه ۹۰ گرفته شد!

ضرغامی از سال ۱۳۸۳ به مدت ۱۰ سال بر صندلی ریاست سازمان صدا و سیما تکیه زد و در حال حاضر هم به عنوان یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی فعالیت می‌کند؛ اما ششم تیر امسال بود که رئیس دفتر ضرغامی یعنی عیسی بخشی اسدزاده در واکنش به حضور او در عرصه انتخابات اعلام کرد که ضرغامی برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی‌آید و برنامه‌ای هم ندارد.

البته شائبه‌های انتخاباتی ضرغامی تنها در انتخابات آینده خلاصه نمی‌شود، زیرا این شائبه‌ها در سال ۹۶ هم مطرح شده بود که خودش در همان روزها تکذیب کرد، این حواشی و موضوعات متنوع نشان می‌دهد که ضرغامی انتخابات را با دست پس می‌زند و با پا پیش می‌کشد و تناقضات و یک بام و دو هواهای ضرغامی برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری، گویا تمامی ندارد. حالا حدود ۳ ماه از اظهار نظر رئیس دفتر ضرغامی مبنی بر عدم ورود او به میدان انتخابات می‌گذرد و خبر جدیدی دست به دست در حال چرخیدن است، خبری که محتوای آن با صحبت‌ها و مواضع ضرغامی از زمین تا آسمان فاصله دارد.

عزت الله ضرغامی ۱۹ مهرماه در برنامه «رو در رو» در خصوص احتمال نامزدی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیان کرد که اتفاقاً صریح‌ترین حرف را در این قصه من زده ام و گفته‌ام که در نیمکت جمهوری اسلامی برای هر کاری از جمله ریاست جمهوری آماده هستم، همچنین او معتقد است که نه پوششی، نه داربستی و نه اجاره‌ای هستم و عضو هیچ حزب، گروه، قبیله و سازمانی هم نیستم.

در حال حاضر که ضرغامی از حضور خود در عرصه انتخابات به قطعیت خبر داده، سوال اینجاست که چرا تا چند وقت پیش این مقام مسئول از صحبت و اظهار نظر درباره حضور خودش در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دوری می‌کرد، اما حالا به گفته خودش سرباز نظام است و اگر احساس مسئولیت کند یا به او تکلیف شود، برای انتخابات ریاست‌جمهوری می‌آید؟

محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا ۲۰ مهر در واکنش به اعلام آمادگی ضرغامی برای انتخابات ریاست جمهوری در حساب توئیتری خود نوشت که قصه آقای ضرغامی ۵۰ درصدش حل است، اما ۵۰ درصد بقیه‌اش یعنی مردم چه؟ آن ۵۰ درصد هم حل است؟ آرزو بر جوانان عیب نیست. ضرغامی هم جوان نیست!

ضرغامی در دایره اصولگرایان یا اصلاح‌طلبان؟

ضرغامی زمانی که در منصب رئیس سازمان صدا و سیما بود جزو یکی از نیروهای اصولگرا به شمار می‌آمد و سعی می‌کرد نیم‌نگاهی هم به اصلاح‌طلبان داشته باشد یا در مقاطع مختلف سعی می‌کرد خود را نیرویی میانه‌رو که صرفا منافع ملی برایش مهم است جلوه دهد. 

اما او  پس از اینکه از مسئولیت سازمانی خود فاصله گرفت، طی مصاحبه‌ای تاکید کرد که دیگر اصلاح طلب و اصول گرا دِمُده شده و چند سال است از این خط بندی عبور کردیم، چه بسیار افرادی که خود را در جریان اصولگرایی معرفی می کنند، اما در واقع نسبتی با اصولگرایی نداشته‌اند؛ این در حالی است که ضرغامی گاها دست به انتقادهایی نرم از اصولگرایان هم زده؛ اما هیچ‌گاه رفتاری از او سر نزده ‌که نشان دهد از گروه اصولگرایان جدا شده است.

حالا هنوز چراغ حمایت این ۲ جناح از رئیس سابق صدا و سیما خاموش است و نمی‌توان پیش‌بینی کرد که این گزینه انتخاباتی تا چه اندازه مورد حمایت و البته استقبال اصولگرایان و اصلاح‌طلبان قرار می‌گیرد، این چراغ و علامت سوال تا چند ماه دیگر روشن می‌شود تا مردم بدانند برای آینده خودشان دقیقا به چه فرد سیاسی از کدام جناح قرار است رای بدهند.

در این راستا، حمیدرضا ترقی و فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد که حق هرکسی است که خودش را توانا در انتخابات ریاست جمهوری بداند؛ اما اینکه مردم چه مقدار نسبت به آن گزینه انتخاباتی در سطح کشور شناخت داشته باشند مسئله بسیار مهمی است. او بر این باور است که حضور ضرغامی  در حدی نبوده که مردم نسبت به آن شناخت عمیقی داشته باشند و تنها مسئولیت در سازمان  صدا و سیما نمی‌تواند رای‌آور باشد؛ زیرا انتخابات درست  نیاز به گفتمان مناسب برای مطالبات مردم دارد.

ضرغامی مدل ۱۳۸۳ با ضرغامی مدل ۱۴۰۰ چقدر متفاوت است؟

حدود ۷ ماه به روز سرنوشت‌ساز برای نامزد‌های انتخاباتی ریاست جمهوری باقی مانده و باید ببینیم که برنامه‌ها و تدابیر ضرغامی از سال ۱۳۸۳ که رئیس سازمان صدا و سیما بود تا به امروز چه مقدار دچار تغییر شده است؟ زیرا وضعیت جامعه از آن روز‌ها تا همین امروز تغییرات بسیار زیادی داشته؛ همچنین بعید است که ضرغامی با همان روحیه و رفتار سیاسی ۱۶ سال پیش خود وارد عرصه انتخابات شود، انتخاباتی که نیازمند نقشه راه اصولی و دقیق برای ۴ سال آینده است.

حالا شمارش معکوس برای ارائه برنامه و وعده‌های ضرغامی آغاز شده و معلوم نیست که این نامزد انتخاباتی با چه فکر و اندیشه‌ای در مسیر پاستور قرار می‌گیرد؛ آیا اصلا ضرغامی به کارزار اتنخابات ریاست جمهوری می ‌آید یا نمی آید. باید نشست و منتظر ماند؛ زیرا سیب انتخابات ریاست جمهوری فعلا روی هوا چرخ می خورد و تا به زمین برسد هزاران چرخ دیگر در راه است.


بیشتر بخوانید


نوشین نثاری

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
چه فرقی داره کی بیاد؟؟
هر کی اومد....
سید
۱۹:۱۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
آقای ضرغامی باولایت است .پس در قلب ماست.
حسینی
۱۸:۰۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
رئیس جمهوری های گذشته چه گلی کاشتند فقط رئیس جمهور وکابینه جوان نه پیر وخسته
ناشناس
۱۷:۰۹ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
مسئله مملكت اومدن يا نيومدن اين و اونه يا وضعيت اقتصاد ؟؟؟
سلیمان
۱۵:۰۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
می آید ؟ نمی آید؟ آنقدر هم مهم نیست
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
فقط احمدی نژاد
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
رئیس جمهور باید خوشکل باشه این چیه
ناشناس
۱۳:۳۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
ضرغامی ورئیس جمهوری؟
علی اصغر
۱۳:۲۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
آقای ضرغامی انسان متین وشریفی هستند.
درمسئولیت ها یی که داشتندخوب بودند
وهمیشه بدون حاشیه بوده اند.با اینکه رای من
احمدی نژاد است .ولی خیلی محترمند.
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
بارایتون موافقم با باقی جملاتتون نه!!! دیدم که میگم
منصف
۱۳:۲۵ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
فقط محبوب مردمی نجاد
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
خودشم می دونه پایگاه اجتماعی در میان مردم نداره
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
مگه فرقی هم میکنه؟! بخدا نابود شدیم. میفهمییید؟!
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
می خاد بیاد میخاد نیاد ... شما هم اینقدر رئیس سابقتونو تبلیغ نکنید
ناشناس
۱۲:۴۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
فقط سید محمد خاتمی
جعفر
۱۲:۴۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
من متوجه نمیشم شما چرا دلتون میخواد همه گزینه ها رو یه جوری به حاشیه ببرید؟ اون از احمدی نژاد این از ضرغامی چه نفعی میبرید؟
ناشناس
۱۲:۳۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
ولش کن بهش بگین بشینه تو خونش گل زعفران پاک کنه کیلو 15000
منصور صباغی
۱۲:۲۱ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
سلام اگه نظر ما مردم را میخواهید بدانید ، شاید این آدم خوبی باشد اما گزینه مناسب برای این مسئولیت نمیباشد
سلام
۱۲:۱۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
ضرغامی - لاریجانی - احمدی نژاد و........ نه . چون قدیمی اند کشور ما به نامزد جوان ۲۰ ساله نیاز دارد .
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
طرف باید حداقل ۲۰ سال توو سیاست خارجی استخوان ترکونده باشه! سیستم های اداری و زیر مجموعه ها و ناتوانایی هاشون!! رو هم خوب بشناسه، یعنی کم کم ده سال باید توو سیستم های اداری چرخیده باشه. کسی که نه سیاست بلده نه مشکلات سیستم ها رو میشناسه به جه دردی میخوره؟ این شد ۳۰ سال، یه رئیس جمهور حداقل باید ۵۰ سال سن داشته باشه. اگه نخبه و تیز باشه تا ۵ سال هم جای تخفیف داره.
سلام
۱۲:۱۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
ضرغامی - لاریجانی - احمدی نژاد و........ نه . چون قدیمی اند کشور ما به نامزد جوان ۲۰ ساله نیاز دارد .
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
کاندیداتوری ش شبیه جوکه ..... به چه پشتوانه ای؟؟؟
مجید
۱۱:۵۲ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
بااحترام ؛همه بیایند اما احمدی نژاد رقیب نداره یعنی حرف نداره.
ناشناس
۱۱:۳۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
حالا اومدن یا نیومدنش هم فرقی نمیکنه
ناشناس
۱۱:۳۶ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
تو اون مصاحبه با شور و شوق و شعف از پلنگا یاد کردی من خجالت کشیدم جای تو
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
فقط احمدی نژاد
Kasim
۱۱:۲۴ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
ایران میلیاردها دلار در کره جنوبی دارد و باید توسط سازندگان ایرانی بازگردانده شود و این موضوع نیاز به نابغه دارد تا میلیاردها دلار بازگرداند . این ساده و ممکن است, اما کارکنان عادی نیست, اما نوابغ.