سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رول ژامبون تنوری؛یک فینگر فود بسیار خوشمزه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه رول ژامبون تنوری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رول  ژامبون تنوری یک فینگر فود بسیار خوشمزه است. فینگر فود‌ها به غذا‌های انگشتی و سرپایی معروف هستند که در منزل با کمی صبر و حوصله به راحتی آماده می‌شوند. این پیش غذا‌ها تقریبا با هر نوع ذائقه‌ای سازگار هستند و در مهمانی‌ها و مجالس خیلی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مواد لازم

سیب زمینی سه عدد
جعفری یک قاشق چای‌خوری
گشنیز یک قاشق چای‌خوری
سس مایونز دو قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آب لیمو تازه یک قاشق سوپ‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد
ژامبون تنوری ۳۰۰ گرم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه

برای تهیه پوره، پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و به صورت ریز رنده کنید سپس جعفری، گشنیز، مایونز، مقداری نمک و فلفل، آب لیمو ترش تازه و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.

در این مدت، ۲ تا ۳ برش از ژامبون را روی کیسه نایلونی یا سلفون کنار هم بچینید طوری که لبه‌های آن‌ها روی هم بیافتد. ردیف دوم را به همین صورت بچینید طوری که فضای خالی بین ردیف اول و دوم باقی نماند.

به همین ترتیب ادامه دهید تا ژامبون‌ها فرم مستطیل به ابعاد ۲۰*۳۰ سانتی متری را به وجود بیاورند.

پوره سیب زمینی را روی ژامبون‌ها بمالید. به کمک کیسه نایلونی ژامبون‌ها را رول کنید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در بشقاب مناسب سرو و سپس میل کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.