سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک خوراک اسفناج که از خوردنش سیر نمی‌شوید

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خوراک اسفناج را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به قدری خوراک اسفناج خامه‌ای خوشمزه است که می‌توان بر این معتقد بود که در دنیا دو نوع انسان وجود دارد: افرادی که خوراک اسفناج خامه‌ای را دوست دارند و افرادی که هنوز این خوراک را کلا امتحان نکرده‌اند، یا طعم یک خوراک اسفناج خوب و لذیذ را نچشیده‌اند. با این دستورالعمل قطعا جز افراد نوع اول خواهید شد. خوراک اسفناج خوشمزه خامه‌ای نوعی خوراک لوکس است که سس و ادویه‌جات آن، بافتی نرم و لطیف و عطری خاص به این خوراک داده‌اند. این خوراک را می‌توانید کنار استیک و به عنوان پیش‌غذا هم سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک اسفناج خامه‌ای خوشمزه و ساده

 اسفناج ۳۰۰ گرم
کره  دو قاشق غذاخوری
پیاز دو قاشق غذاخوری
سیر دو قاشق چای‌خوری
آرد همه منظوره دو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب  یک فنجان
خامه یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان  (رنده شده) نصف فنجان
جوز هندی تازه رنده شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خردل خشک نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده

حدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناج‌ها را اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۵ ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود.

در این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

آرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعم‌دار شده می‌توانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید.

بعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را می‌توان نوعی دیپ اسفناج گرم به حساب آورد.


پنیر پارمسان رنده شده و  اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است.


چند نکته

مهم‌ترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است؛ بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید.

غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر می‌شود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
سی سی
۲۲:۵۱ ۲۳ مهر ۱۳۹۹
آخه چرا ۴لیتر آب
نصف استکان آب اسفناجو میپزه این چ مدل آموزشی
ساناز
۱۵:۴۳ ۲۳ مهر ۱۳۹۹
در واقع میخواستن بورانی اسفناج درست کنن بلد نبودن اصلا متوجه نشدن ماست چکیده میخواد یه مشت آرد و خامه قاطی کردن