به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه مرغ درسته فوت و فنهای خاصی دارد که باخبر شدن از آنها شما را به یک آشپز ویژه تبدیل میکند. چرا؟ یکی از مهمترین مسائل در پخت این مدل از مرغ، خام ماندن بعضی از قسمتهای آن است. البته بوی مرغ، سوختگی، آب انداختن و… از دیگر مسائلی است که میتوانند زحمت شما را از بین ببرند. ما در این مطلب به روشی برای تهیه مرغ درسته در فر برای شما آماده کردهایم تا بتوانید خوراکی لذیذ را برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ درسته
سیر خرد شده ۱۰ حبه
کره ۱۰۰ گرم
لیمو (پوست دو عدد به همراه یک دوم آب آنها) دو عدد
چوب و برگ آویشن دو شاخه
مرغ درسته یک عدد
روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
پیاز چهار عدد
قارچ خشک ۸۵ گرم
برگ بو سه عدد
سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یک دسته کوچک
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ درسته
در اولین حرکت، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و بگذارید داغ شود. در همین زمان حبههای سیر، پوست رنده شده دو لیمو و یک دوم آب آنها و آویشن را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید.
این مرحله یکی از بخشهای ظریفکاری آشپزی شماست! سعی کنید به آرامی پوست مرغ را از گوشتش جدا کنید و در فاصله پوست و گوشت، سسی را که مرحله قبل آماده کردید را در بریزید.
با کمک فشار انگشتهایتان سس را پیش ببرید و روی تمام بخشها پخشش کنید تا همه آن فضای میانی پر شود.
روغن را در یک قابلمه بزرگ که مناسب اندازه مرغ است گرم کنید. پیاز، قارچ و برگ بو را اضافه کنید، برای مدت چند دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا تغییر رنگ بدهند.
مرغ را با باقی مانده برگهای آویشن و مقداری نمک و فلفل ماساژ دهید. سرکه سفید و ۲۰ میلی لیتر آب گرم را در فضای خالی شکم مرغ ریخته و در ظرف را بگذارید. به مدت ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه در فر بپزید. همزمان طلایی شده و آب اضافی بخار میشود.
سینی را از فر خارج کنید و همه مایعات را از داخل مرغ دوباره درون ظرف دیگری خالی کنید. این سس را در یک تابه بریزید و به ادویههای مورد علاقهتان کمی تفت بدهید تا مزهدار شود. در آخر هم کمی جعفری به آن اضافه کنید.
در نهایت میتوانید مرغ درسته پخته شده را با چاشنی سرو کنید و لذت ببرید.
چند نکته
ادویههای این غذا کاملا سلیقهایست، اما ما به شما فلفل، ادویه هندی، کاری و پاپریکا دودی را پیشنهاد میکنیم.
در کنار مرغ میتوانید برنج زعفرانی یا پلو کره سرو کنید.
اگر مرغ اضافه آمد میتوانید آنرا فریز کنید و در خوراکها یا الویه مورد استفاده قرار دهید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/