سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لازانیا بادمجان که شیفته طعم آن خواهید شد

در این گزارش می‌خواهیم طرز تهیه یک لازانیای تمام و کمال گیاهی را به روشی ساده به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  لازانیای بادمجان که بعضی‌ها آن را با گوشت قرمز و مرغ هم درست می‌کنند، در دستورالعمل ما کنار سه مدل پنیر و سس بی‌نظیر مارینارا ترکیبی جذاب شده که حتما باید آن را امتحان کنید. به شما قول می‌دهیم نه تنها جای خالی گوشت را حس نخواهید کرد، بلکه شیفته طعم این لازانیا خواهید شد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا بادمجان

بادمجان متوسط سه عدد
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ یک عدد
پنیر ریکوتا  ۴۰۰ گرم
آویشن خشک شده یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده نصف قاشق چای‌خوری
پنیر موزارلای  (رنده شده)  یک‌ونیم پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده) نصف پیمانه
سس مارینارا یک‌ونیم پیمانه
برگ‌های جعفری خرد شده برای تزیین به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه لازانیا بادمجان با ساده‌ترین روش

روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

بادمجان‌ها را بشویید و بدون اینکه پوست بگیرید از طول به صورت حلقه‌های نازک برش دهید. سپس آن‌ها را به ترتیب و در کنار هم روی سینی فر بچینید و مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید. حدود ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت بادمجان‌ها را به حال خود رها کنید.

بعد از نیم ساعت به کمک یک دستمال تمیز رطوبت بادمجان‌ها را بگیرد و بعد به کمک قلموی آشپزی به آن‌ها روغن بزنید. نمک زدن به بادمجان‌ها باعث می‌شود هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود بگیرد. سینی را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

یک کاسه بزرگ بردارید. تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی کمی آن را هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی شود.

پنیر ریکوتا را همراه آویشن به تخم مرغ اضافه کنید. فلفل سیاه، پنیر پارمسان و پنیر موزارلای رنده شده را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

بادمجان‌ها را از فر بیرون بیاورید. یک ظرفی که طول آن حدود ۳۰ سانت و عرضش ۲۰ سانتی‌متر باشد، آماده کنید.

کف ظرف سس مارینارا بریزید و به کمک قاشق سس را کاملا پخش کنید. سپس بادمجان‌ها را روی سس بچینید. مقداری از مایه پنیری که آماده کردید را روی بادمجان‌ها پخش کنید. دوباره این مراحل را تکرار کنید؛ یعنی از سس مارینارا شروع کرده و در آخر مایه پنیری بزنید.

بعد از این که لایه‌ها را چیدید، برای تزئین مقداری سس مارینارا، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان روی مواد بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. ظرف را حدود بیست دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه فویل را بردارید و حدود ۲۰ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی لازانیا طلایی شود.

لازانیا را از فر بیرون بیاورید و مقداری برگ جعفری خرد شده روی آن بریزید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.