سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶ نکته مهم برای خرید عسل طبیعی به روش حرفه ای‌ها

عسل دارای ویژگی های پیچیده ای است که تحت تاثیر مستقیم شرایط محیطی می‌تواند خصوصیات ظاهری آن تغییر کند در نتیجه در هنگام خرید عسل نمی توان از روی شکل ظاهری به طبیعی یا تقلبی بودن آن پی برد.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از افراد در هنگام خرید عسل طبیعی دچار ابهاماتی می شوند و برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی سراغ راه هایی می روند که هیچ گونه پشتوانه علمی ندارد. البته این مسئله کاملا طبیعی است؛ زیرا بسیاری از افراد تصور می کنند که تشخیص عسل خام با استفاده از راه های خانگی می تواند به آنها کمک کند. همچنین عسل دارای ویژگی های پیچیده ای است که تحت تاثیر مستقیم شرایط محیطی می تواند خصوصیات ظاهری آن تغییر کند. به طور مثال عسل در محیط های گرم خیلی روان می شود و در محیطی که سرمای شدیدی دارد بسیار سفت و چسبنده خواهد شد. در نتیجه در هنگام خرید عسل نمی توان از روی شکل ظاهری به طبیعی یا تقلبی بودن آن پی برد.

نحوه خرید عسل طبیعی

احتمالا شما هم تجربه ناموفقی در خرید عسل و دیگر محصولات زنبور عسل مانند ژل رویال داشته اید، این روزها به دلیل وجود عسل های تقلبی که به بازار عرضه می شوند، توجه به برخی نکات به ظاهر ساده می تواند در نحوه خرید عسل طبیعی به شما کمک کند. پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا برای شما نحوه خرید عسل طبیعی و خام را بازگو کنیم.

برای خرید یک عسل طبیعی کاملا هوشمندانه عمل کنید و از یک زنبوردار مطمئن خریداری کنید. شاید برخی از افراد در خرید اینترنتی دچار تردید باشند اما هستند افرادی که بدون حقه و فریبی محصولات کاملا طبیعی و خام را در اختیار مردم قرار می دهند.

در هنگام خرید عسل طبیعی حتما به نکات زیر توجه کنید:

خرید از زنبوردار

برای تهیه عسل طبیعی حتما آن را از یک زنبودار مطمئن خریداری کنید و بدنبال مجوزهای مختلف که با صرف هزینه براحتی میتوان تهیه کرد نباشید چرا که این مجوزها بیشتر مورد استفاده شرکت های صنعتی هستند و کمتر زنبورداری خود را به زحمت می اندازید تا چنین مجوزهایی تهیه کند.

غلظت عسل

عده ای از مردم تصور می کنند که عسل طبیعی حتما باید غلیظ باشد و عسلی که رقیق است تقلبی بوده اما باید به شما بگوییم که دلیل نمی شود عسلی که غلیظ است طبیعی باشد و بالعکس عسل رقیق تقلبی! در نتیجه این فاکتور اشتباهی برای تشخیص عسل طبیعی است و به هیچ وجه مورد تایید نمی باشد، چون عسل با توجه به میزان رطوبتی که دارد و دمای محیطی که در آن قرار می گیرد امکان دارد غلیظ یا رقیق شود. برای مثال عسل های مناطق شمالی کشور معمولا رطوبت بیشتری دارند و رقیق تر هستند مانند عسل های بهارنارنج و عسل زیرفون.

رنگ عسل

بسیاری از افراد دچار باور اشتباهی شده اند که عسل طبیعی حتما باید رنگ تیره ای داشته باشد، اما باید خاطر نشان کرد که عسل ها با توجه به نوع گل و گیاهانی که زنبور از آن ها تغذیه می کند رنگ متفاوتی دارند. به طور مثال: عسل آویشن، عسل کنار و عسل شوید جزء عسل های تیره دسته بندی می شوند و عسلی مثل عسل اقاقیا رنگ روشنی دارد.

عطر و بوی عسل

بسیاری از فروشندگان عسل ادعا دارند که عسل طبیعی حتما باید عطر و بوی قوی داشته باشد و عطر گل و گیاهی که زنبور از آن تغذیه می کند را بدهد اما این مورد هم یک باور اشتباه می باشد که بسیار در بین مردم باب شده است. در این مورد بسیار احتیاط کنید چرا که برخی از متقلبین با افزودن اسانس به عسل سعی می‌کنند مشتریان را به خطا بیندازند.

عسل شکرک زده

آیا عسلی که شکرک بزند یا به اصطلاح رس ببندد تقلبی است؟ خیر باید بگوییم که همه عسل ها چه طبیعی و چه عسل تقلبی بعد از مدتی شکرک می زنند. پس نمی توان گفت عسلی که شکرک زده حتما طبیعی است یا تقلبی. بهترین کار برای مطمئن شدن از طبیعی یا تقلبی بودن عسل بردن نمونه ای از آن به آزمایشگاه تخصصی عسل است. عسل با داشتن بیش از ۷۰ درصد قند و کمتر از ۲۰ درصد آب، بطور طبیعی یک محلول قندی فوق اشباع است. بنابراین تقریباً تمام عسل‌های خام طبیعی، با گذشت زمان شکرک میزنند. نسبت ترکیب گلوکز و فروکتوز در یک منبع شهد گل، تعیین کننده میزان سرعت تبلور عسل است. انواع عسل‌های دارای نسبت فروکتوز به گلوکز پایین، مانند گونه‌های گلی عسل گل‌های قاصدک، مینا، شبدر و راتا به سرعت در طی چند روز یا چند هفته متبلور می‌شوند، در حالی که گونه‌های عسل با نسبت فروکتوز به گلوکز بالا مانند عسل‌ اقاقیا و عسل اکالیپتوس،به کُندی شکرک میزنند و به مدت چندین سال مایع باقی می‌مانند.

از فروشنده بخواهیم در هنگام خرید عسل از آنها، محصول خود را به بهترین شکل ممکن تضمین کنند و برگه آزمایش عسل را نیز تحویل دهند. برخی از پیج های زرد راه حلی هایی برای تشخیص عسل طبیعی پیشنهاد می دهند مانند  تشخیص عسل با کبریت و یا تشکیل شدن شش ضلعی بر روی عسل  که این روش های خانگی هیچ پایه و اساس علمی ندارند و یک سری افراد سودجو هستند که تلاش می کنند تا محصولات تقلبی خود را به فروش برسانند به مردم این دروغ ها را تحمیل می نمایند.و یا در بسیاری از موارد این روش های تشخیص توسط بلاگرها نوشته می شود تا صرفا محتوایی برای وبلاگ و سایت خود تولید کرده باشند اما متاسفانه اکثر نوشته هایشان بدون بار علمی است.

تشخیص عسل طبیعی از نگاه آهوتا

بهترین راهی که آهوتا برای تشخیص عسل طبیعی به شما پیشنهاد می دهد و تنها راه ممکن برای پی بردن از میزان خلوص عسل است بردن نمونه ای از این محصول به آزمایشگاه های معتبر عسل و دریافت برگه آنالیز است.

آزمایشگاه تخصصی عسل معمولا فاکتورهایی از جمله: میزان گلوکز، فروکتوز، پرولین، دیاستاز و ساکارز عسل را بررسی می کند و میزان خلوص عسل را نشان می دهد که آیا عسل طبیعی است یا تغذیه است.

همچنین دقت کنید در تله ساکارز نیفتید، برخی از افراد هنگام خرید عسل طبیعی تنها فاکتوری که بررسی می‌کنند میزان ساکارز آن است و از دیگر عوامل چشم پوشی میکنند، در صورتی که ساکارز یکی از فاکتورها می باشد که اتفاقا بسیاری از فروشندگان عسل و زنبورداران با افزودی موادی به عسل آن را براحتی تغییر می دهند و در برخی اوقات به حد صفر می رسانند.

می‌دانیم شما هم مانند بساری از عزیزانی که بدنبال خرید عسل طبیعی هستند، روشی سریع تر و ارزان تر میخواهید ولی باور بفرمایید هیچ روش آسانی وجود ندارد که در منزل بتوانید از آن استفاده کنید.

آهوتا چگونه محصولات خود را تضمین می کند؟

آهوتا ahoota.com در هنگام ارسال عسل برای مشتریان به همراه محصولات، برگه آزمایش و ضمانت 200 درصدی را ارسال می کند و تمام محصولات خود را تضمین می کند که کاملا طبیعی هستند و در صورتی که غیر از این بود 2 برابر وجه پرداختی توسط مشتری عودت داده می شود. هدف مجموعه آهوتا رساندن عسل طبیعی و خام به دست شما مردم عزیز است و تمام محصولات را هرگونه که شما بخواهید تضمین خواهد کرد.

در پایان توصیه می‌کنیم بجای اینکه به دنبال عسل طبیعی باشید به دنیال زنبوردار صادق و درستکار باشید.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: عسل طبیعی ، نبض بازار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
حسین
۱۹:۵۵ ۲۳ دی ۱۳۹۹
امروزه خرید عسل طبیعی سخت شده و واقعا عسل طبیعی کیمیاس. تنها روشی که میشه بهش اعتماد کرد آزمایشگاهه که اون هم هزینه ش زیاده.