به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن مربای زرشک در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاکهای چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله آب شسته شود.
مواد لازم برای مربای زرشک:
زرشک: ۱ لیوان
شکر: ۱ونیم لیوان
وانیل: کمی
بیشتر بخوانید
طرز تهیه و دستور پخت مربای زرشک:
۱. زرشکها را پس از تمیز کردن و شستن به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا خاک و گل و لای آن گرفته شود.
۲. بعد آن را داخل صافی بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و زرشک خشک شود.
۳. زرشک را در یک ظرف بریزید و لا به لای آن شکر بریزید. بعد ظرف را به همان شکل به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
۴. بعد از مخلوط شدن شکر و زرشک آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
۵. وقتی یکی دو جوش خورد از روی حرارت بردارید و به اندازه نوک قاشق چایخوری به آن وانیل اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید؛ و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/