سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دور زردچوبه را خط بکشید اگر این بیماری‌ها را دارید

علی رغم آنکه زردچوبه یک ادویه خوش رنگ با فواید بسیار است اما برخی افراد باید از خوردن آن پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، زردچوبه یکی از ادویه‌های محبوب است که  برای رنگ دادن به غذا‌ها از آن زیاد استفاده می‌شود اما مصرف آن فقط به دلیل رنگ دادن به غذا نبوده است و ویژگی‌های بی نظیری برای سلامت دارد.

علی رغم فواید بسیاری که این ادویه خوش رنگ دارد، اما کارشناسان تغذیه برخی افراد که از مشکلات پزشکی خاصی رنج می‌برند  از مصزف آن منع کرده اند. در این گزارش گروه‌هایی که پزشکان توصیه کرده اند تا از خوردن زردچوبه برحذر باشند، نام بردیم.

زنان باردار و شیرده

زردچوبه یک تقویت کننده عالی سیستم ایمنی بدن است و به طور کلی مصرف آن در غذا  برای خانم‌های باردار و شیرده بی خطر است، زیرا سطح کورکومین در غذا‌های پخته شده کم است اما اگر به شکل دارو مصرف شود برای خانم‌های باردار پرخطر خواهد بود چراکه موجب طولانی شدن دوره قاعدگی و تحریک رحم می‌شود که در نتیجه سلامت جنین را به خطر می‌اندازد.

افراد مبتلا به کم خونی

کمی خونی زمانی رخ می‌دهد که بدن به اندازه کافی گلبول‌های قرمز تولید نمی‌کند یا به دلیل خونریزی و مشکلات دیگر میزان این گلبول‌ها در بدن کاهش می‌یابد. خوردن زردچوبه به مقدار زیاد برای کسانی که به این مشکل مبتلا هستند موجب جلوگیری از جذب آهن و بدتر شدن شرایط می‌شود.



کسانی که از اختلالات خونی رنج می‌برند

افرادی که دچار اختلالات خونی هستند مانند کسانی که داروی رقیق کننده خون مصرف می‌کنند یا کسانی که خون دماغ می‌شوند، باید به شدت از خوردن زردچوبه برحذر باشند، چرا که مصرف آن موجب کاهش سرعت انعقاد خون شده و خطر ایجاد کبودی و خونریزی را افزایش می‌دهد.

افراد مبتلا به مرض قند

کسانی که به مرض قند مبتلا هستند باید به رژیم غذایی خود بسیار اهمیت دهند و سطح قند خون خود را به طور دقیق و منظم مدیریت کنند. گفته می‌شود زردچوبه از میزان قند خون می‌کاهد و اگر با احتیاط مصرف نشود میزان قند خون را به شدت کاهش می‌دهد.


بیشتر بخوانید: 



افرادی که کلیه‌های سنگ ساز دارند

سنگ کلیه عبارت است از بلور‌هایی که در نتیجه رسوب املاح و مواد معدنی شکل می‌گیرند. زردچوبه حاوی مقدار زیادی ماده معدنی اگزالات است که موجب تشکیل سنگ کلیه می‌شود؛ بنابراین اگر از این مشکل رنج می‌برید بهتر است که در خوردن زردچوبه محتاط باشید.

چه میزان مصرف زردچوبه بی خطر است؟

 زردچوبه اگر به عنوان ادویه در غذا استفاده شود طبیعی است، بنابراین اگر حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ میلی گرم از این طعم دهنده را به غذا اضافه کنید، این مقدار  زیان آور نیست، اما اگر این ادویه را با مکمل‌های غذایی دیگر مخلوط می‌کنید حتما باید با پزشک مشورت کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
سیدمرتضی شریفی
۲۳:۴۰ ۲۸ مهر ۱۳۹۹
ای بابا من بخدا دیگه خسته شدم ۳۳سالمه چندتا مریضی دارم رماتیس دارم حساسیت پوستی دارم سنگ کلیه دارم چندتادیگه همهست خدایش خسته شدم منم
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۶ مهر ۱۳۹۹
زرد چوبه به همراه زنجفیل و دارچین به اندازه مساوی در یک شیشه مخلوط نمایید هروز یک قاشق مرباخوری در یک لیوان اب جوش حل نمایید سپس قدری نبات یا عسل مخلوط نمایید سپی درب انرا کامل ببنید وبمدت یک ربع در محلی گذاشته تا دمشود مثل اکثر دمنوشها سپس با عسل مخلوط کنید وبنوشید . یاد اور میشوم هرگز با نعده خالی میل نشود چون باعث ناراحتی معده میشود . این دم نوش برای کسانیکه ورم مفاصل دارند یا رماتیسم یا ارتروز دارند بسیار مناسب می باشد .. دقت کنید که الرژی نسبت به هیچکدام نداشته باشید .زردجوبه یا زنجفیل یا دارچین .حتما دقت شود درصورتیکه قبلا در غذاهای خود استفاده کرده و الری نشان نداشته اید استفاده نمایید
رامک نراقی
۰۱:۵۸ ۲۰ مهر ۱۳۹۹
باسلام ، ریه هر کس که التهاب دارد بهتر هستش شبها قبل از خواب شیر را با مقداری زرد چوبه خوب جوشانده و سپس میل نمایید ، به مدت سه روز الی یک هفته این روش رو انجام دهید و نتیجه درمانی آن را متوجه خواهید شد.
ناشناس
۰۱:۴۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۹
زرچوبه خیلی بده
ناشناس
۰۰:۱۵ ۲۰ مهر ۱۳۹۹
البته کلن نباید به جامعه پزشکیاعتماد کرد چون اونهاهم به فکر جیبشونن . مردم دیگه خیلی اگاه شدن .فقط باید اینجوری کلکشون زد .چون شاید کسای باشن که اگه تا الان زرد چوبه نمیخوردن شاید بار ها امراض مختلف میگرفتند . اول .همیشه باید ببینیم علم سنتی چی میگه . .
باشه
۲۲:۱۸ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
آره خوبه
ناشناس
۲۱:۴۵ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
بی پولی فقر سازند تمامی مریضی هاست
شاهرخ
۲۰:۴۸ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
سلام این تحقیقات تازه انجام شده
مهدی اسفندیاری
۲۰:۴۴ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
بسیارعالی بود استفاده بردم.
علی
۲۰:۱۷ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
منم مگه توی غذا باشه بخورم
خالی خالی زیاد خوشمزه نیست
ناشناس
۲۰:۰۰ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
از این غلطها بهترین ادویه همان زرد چوبه است من ۷۰ سال است رزد چوبه می فروشم کسی اعتراض نکرده . کدام زردچوبه فروش به تو زرد چوبه نداد بیا عزیزم خودم جلو چشمت آرد می کنم بهت می دم
Xx5431DxX
۱۹:۴۵ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
زردچوبه برای کرونا خوبه،عفونت رو از بین میبره
رویان
۱۹:۲۱ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
ولا اینترنت درست میگه ولی آخه دیگه زردچوبه که برا سلامتی خوبه ؟
ناشناس
۱۹:۱۳ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
مگه چقدر استفاده میشه.
ناشناس
۱۸:۴۲ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
تنها جنس چینی کروناش خوب کار کرد میگی نه امتحان کن
ناشناس
۱۸:۳۸ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
سلام، یادش بخیر یه موقعی سر سفره ها زردچوبه ای بود... الان شده ستاره سهیل، مثل مرغ از سفره های ایرانی پرید...
Saeed
۱۸:۱۵ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
طبق تجربه شخصی بعنوان بیمار ضعف اعصاب زرد چوبه بدترین ادویه ها برای تشدید این بیماری است
آسمان
۱۸:۱۲ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
هر چیزی کمش داروست
و
استرس مادر تمام بیماریها
ریحانه
۱۷:۳۵ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
بیخیال بابا این بده اون بده
ناشناس
۱۴:۱۰ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
سلام
مهسا
۱۲:۲۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
ب نظرم ثابت شده هیچی مفید نیست یهو ویروسی میاد ملت و درگیر میکنه هر چی خوردیم رشته شد.ای بابا
ناشناس
۰۸:۴۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
اوکی
شیرین
۰۶:۲۷ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
اطلاعات مفیدی بود ممنون
ناشناس
۰۱:۴۶ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
الکی
ناشناس
۰۱:۲۰ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
کی میگه زردچوبه خوبه
ناشناس
۰۰:۰۰ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
زردچوبه عالیییه
ناشناس
۲۲:۵۶ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
متشکرم عآلی بود ،از بحث شیرین پوست سیب زمینی امدی بیرن،
محسن
۱۲:۲۷ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
تشكر عالي بود
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
سلام وقتی تو غذا از زرد چوبه استفاده شده نیاز به مصرف اضافه نیست
ناشناس
۲۲:۰۳ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
فلفل باید باشه باهاش اینو خودشون گفتن.
ناشناس
۰۷:۵۳ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
باسلام کی میاد همیجوری زرد چوبه مصرف کنه ؟توغذا اونم به اندازه بیشتر ریخته شود خورشت راتلخ میکنه
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
اره
ناشناس
۰۷:۰۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
حالا هر دقیقه یه‌چیزیمیگن خوب زدچوبه تو غذا به انداره باید استفاده شود ،سنگ کلیه کسی میخواد بگیره میگیره از شانس بد روزگار ،دیگه هیی این بد هست اون بد هست واااااا
ناشناس
۰۷:۴۹ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
بعضیا مثل دارو می خورن مثلا باشیر قاطی می کنن یا با آب ولرم
ناشناس
۲۰:۰۴ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
من خودم تو کپسول میریزم هر روز میخورم