سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمریکا: جمهوری آذربایجان و ارمنستان مذاکرات رفع تنش را آغاز کنند

وزارت خارجه آمریکا طی بیانیه‌ای از جمهوری آذربایجان و ارمنستان خواست تا مذاکرات دو جانبه را جهت کاهش تنش در منطقه قره باغ آغاز کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت خارجه آمریکا ضمن انتشار بیانیه‌ای در روز پنجشنبه، مدعی شد که واشنگتن خواستار  توقف درگیری‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان است. این بیانیه از دو طرف خواسته که برای گفت‌وگوهای دوجانبه ابراز آمادگی کنند. در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «ایالات متحده از دو طرف می‌خواهد فوراً به خشونت پایان داده و بر ابزار‌های موجود از جمله گفت‌وگوی مستقیم جهت کاهش تنش تکیه کنند».

آمریکا همچنین از طرح یک راهکار در چارچوب گروه «مینسک» برای حل درگیری‌ها در قره باغ گفته است. واشنگتن همچنین دخالت هر کشوری در درگیری‌ها مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان را محکوم کرده است.

آمریکا در حالی نسبت به مداخله سایر کشورها در منطقه اعتراض می‌کند که نقش مستقیم آمریکا در بسیاری از ناآرامی های منطقه قفقاز علنی شده است.

آمریکا همچنین هدف قرار دادن غیرنظامیان در دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان را محکوم کرد.

گفتنی است، درگیری‌های شدید بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه تحت مناقشه قره‌باغ از پنجم مهر مجددا اوج گرفته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.