سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی در اهواز

معاون آموزش ابتدایی ناحیه ۴ اهواز گفت: گروه‌های آموزشی در طراحی آموزشی بر اساس رویکرد‌های نوین آموزش در فرایند یاددهی و یادگیری مثمرثمر هستند.

مرعشی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به نقش گروه‌های آموزشی در ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی، گفت: گروه‌های آموزشی در طراحی آموزشی بر اساس رویکرد‌های نوین آموزش در فرایند یاددهی و یادگیری مثمرثمر هستند.

او با بیان شرح وظایف گروه‌های آموزشی، افزود: تشکیل جلسات گروه‌های آموزشی هدفمند، برگزاری و تشکیل کارگاه‌ها جهت توانمند سازی نیروی انسانی، بازدید مستمر ونظارت برفعالیت‌های آموزشی و برگزاری جشنواره مورد انتظار است.

مرعشی با تاکید به ترویج و توسعه فرهنگ استفاده از فناوری نوین، تصریح کرد: با توجه به شیوع کرونا ویروس فرصت مناسبی است تا با تولید محتوای الکترونیکی جهت ارتقای کیفیت آموزشی گام مثبتی برداشته شود.

معاون آموزش ابتدایی ناحیه ۴ اهواز در پایان ضمن تشکر از فعالیت گروه‌های آموزشی به استفاده مستمر از بستر شاد جهت ارائه محتوای آموزشی تاکید کرد.

در ادامه جلسه خصافی کارشناس ارزیابی عملکرد در خصوص بررسی گزارش فعالیت‌های مدارس و ارائه بازخورد به مدارس نکاتی را بیان کرد.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.