سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پر شدن تخت‌های بستری بیماران کرونایی در بیمارستان تامین اجتماعی خرم‌آباد

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان گفت: تاکنون بیش از ۱۴۰ پرسنل تامین اجتماعی لرستان به این ویروس مبتلا شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، امین بهاروند مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان با بیان اینکه در سطح استان لرستان ۱۲ مرکز درمانی تامین اجتماعی وجود دارد اظهارداشت:این ۱۲ مرکز شامل سه بیمارستان (در شهر‌های خرم‌آباد، بروجرد و دورود) سه پلی کلینیک شبانه‌روزی (در شهر‌های خرم‌آباد، بروجرد و الیگودرز) و شش درمانگاه است که در شهر‌های خرم‌آباد، ازنا، دورود، کوهدشت نورآباد و پلدختر واقع شده‌اند.

او با بیان اینکه در بحث کرونا همه مراکز تامین اجتماعی پذیرای بیماران سرپایی هستند افزود: در بخش بستری، ۳۰ تخت از تخت‌های بیمارستان تامین اجتماعی خرم‌آباد به بیماران کرونایی اختصاص یافته است که تقریبا ظرف یک هفته گذشته کامل پُر شدند.

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان عنوان کرد: در بیمارستان‌های بروجرد و دورود کار‌های اولیه بیماران کرونایی در اورژانس انجام می‌شود و اگر بیماری نیاز به بستری یا انتقال به آی سی یو داشته باشند با توجه به اینکه ظرفیت خیلی بالایی نداریم به بیمارستان‌های دانشگاهی انتقال می‌یابند.

بهاروند بیان کرد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ نفر از پرسنل تامین اجتماعی استان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با توجه به اینکه این افراد به مرور مبتلا شده‌اند سبب تعطیلی مرکز نشده است، ولی به محض اینکه مبتلا شدند شخص قرنطینه شده و خوشبختانه همگی پس از بهبودی به کار خود بازگشتند.

او با بیان اینکه در بحث تجهیزات حفاظت فردی پرسنل و بیماران هیچ گونه کمبودی نداریم گفت: از نظر تجهیزات بستری و بخشی نیز خوشبختانه تاکنون در مراکز تامین اجتماعی کمبود خاصی نداشته‌ایم و به هر کسی که به مراکز سرپایی و بستری مراجعه می‌کند خدمات اولیه را ارائه می‌دهند، اما در شهر‌هایی مانند دورود، ازنا، کوهدشت، پلدختر و نورآباد، چون بخش بستری ندارند اگر کسی مشکوک به کرونا باشد به مراکز دانشگاه علوم پزشکی هدایت می‌شود.

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان تصریح کرد: برای بیماران کرونایی که در بیمارستان‌های تامین اجتماعی بستری می‌شوند تعرفه رایگان است و تعرفه پذیرش اخذ نمی‌شود، ولی در مراکز دانشگاهی بر اساس فرانشیز و تعرفه دولتی مبلغی دیافت می‌کنند و مابقی بر اساس دفترچه بیمار محاسبه می‌شود.

بهاروند اظهارداشت: اگر بخواهیم تخت‌های بیماران کرونایی را افزایش دهیم باید بخش‌های دیگری را تعطیل کنیم و با توجه اینکه مابقی تخت‌ها به بیماران حوزه ارتوپدی، تصادفات، داخلی، اطفال، زنان و زایمان و... اختصاص دارد شرایط سخت‌تر می‌شود.

او افزود: ظرفیت تخت‌های بستری بیماران در بیمارستان تامین اجتماعی اکنون تکمیل است و بقیه بخش‌ها نیز به خاطر بستری بیماران دیگر پُر است بنابراین اگر مجبور شویم تخت‌های کرونایی بیشتری را افزایش دهیم مجبوریم یک سری خدمات را از بقیه رشته‌های تخصصی کم کنیم که باز شرایط خوبی نیست.

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان تاکید کرد: به مردم توصیه می‌شود دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا به این بیماری مبتلا نشوند و اگر به فکر سلامتی خود و خانواده‌هایشان هستند در این شرایط فعلا از دورهمی‌های شبانه، مهمانی‌های خانوادگی و مسافرت پرهیز کنند.

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.