سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افتتاح مرکز آموزش قرآن روستای مایان سفلی تبریز

ساختمان موسسه آموزش قرآن امام رضا (علیه السلام) روستای مایان سفلی تبریز با حضور نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم  نماینده ولی فقیه در استان  آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح مرکز آموزش قرآن گفت: به دلیل اهمیت و حساسیت آموزش و پرورش در سنین ابتدایی باید مبنای تربیت کودکان در مهدکودک‌ها و پیش دبستانی‌ها قرآنی باشد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم افزود: تربیت غلط، پرورش دادن سرباز برای غرب است و مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با روسای آموزش و پرورش کشور نکته دردآوری را مورد اشاره قرار دادند و خواستار توجه جدی به مهدکودک‌ها شدند.

امام جمعه تبریز با اشاره به سند خفت بار ۲۰۳۰ گفت: این نگرانی قبلا هم با فراگیر شدن این سند منحوس بیان شده بود، اینکه اگر مهدکودک‌ها و پیش دبستانی‌ها را به حال خود رها کنیم دیگران به بچه‌های مردم تربیت‌ غلط خواهند داد.

او با تاکید بر ضرورت ارتباط مستمر اولیا و مربیان در طول سال تحصیلی گفت: والدین باید به موضوع آموزش فرزندان خود توجه جدی داشته  باشند و در انتخاب محل تحصیل آن‌ها حساس باشند تا مبادا محور آموزش‌ها خلاف تربیت اسلامی باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه انقلاب اسلامی قرآن را از مهجوریت در آورده است گفت: به برکت توجه به فرهنگ قرآنی جوانان و نوجوانان ایرانی نه تنها در داخل بلکه در عرصه بین المللی نیز برای کشور افتخار آفرینی می‌کنند. 

امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از کوتاهی‌ها و موازی کاری‌های صورت گرفته در حوزه آموزش قرآن گفت: رهبر معظم انقلاب راهبرد قرآنی کشور را به تربیت ۱۰ میلیون حافظ کل رهنمون کرده بودند، اما متاسفانه به دلیل کثرت دستگاه‌های متولی هنوز سهم استان‌ها از این تعداد حافظ کل مشخص نیست.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم گفت: برای استمرار فعالیت‌های قرآنی باید از شیوه آموزش سنتی فاصله بگیریم و با بروزترین امکانات فرزندانمان را قرآنی تربیت کنیم.

وظیفه شعاع مدیر موسسه مهدقرآن و عترت آذربایجان شرقی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این موسسه در شهر تبریز و روستا‌های این شهرستان گفت: سالانه به یک هزار نفر در روستای مایان قرآن آموزش داده می‌شود.

او افزود: به دلیل توسعه فعالیت‌ها و کمبود مکان آموزشی با همت خیران و از محل اعتبارات موسسه ۳۵۰ متر مربع به فضای آموزشی در این منطقه اضافه شده است.

وظیفه شعاع گفت: به دلیل بیشتر بودن تعداد قرآن آموزان و حافظان و قاریان این منطقه، روستای مایان به عنوان روستای منحصر به فرد در این حوزه در کشور مطرح است.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.