او افزود: ۸۱ درصد مبتلایان مربوط به گروه سنی صفر تا ۵۹ سال و ۱۹ درصد مربوط به گروه سنی سالمندان یعنی ۶۰ سال به بالا هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر ادامه داد: با وجود اینکه ۱۹ درصد بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان را سالمندان تشکیل میدهند، اما مرگومیر در این گروه سنی بالاست و ۷۲ درصد مرگهای اتفاق افتاده مربوط به این گروه سنی است که بسیار نگرانکننده است.
آخوندی همچنین اشاره کرد: از ۳۰۸ فرد مراجعهکننده به شبکه بهداشتی و درمانی شهرستان دیر که آزمایش کووید آنها مثبت گزارششده است، ۴۱ درصد آنها بستری شدند و بقیه دوره درمان خود را در منزل و قرنطینه خانگی سپری کردهاند.
او عنوان کرد: ۳۶ درصد موارد بستری مربوط به گروه سالمندان بود از این میزان ۴۰ درصد آنها به دلیل شدت و وخامت بیماری جان خود را از دست دادند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: ۶۰ درصد از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در شهرستان دیّر را مردان و ۴۰ درصد را زنان تشکیل میدهند که ۷۲ درصد از فوتشدگان مرد و ۲۸ درصد زن بودهاند.
آخوندی شرکت مردم در دور همیهای خانوادگی، مراسم ترحیم و عروسی، تجمعات در فضاهای متراکم و مراکز خرید و استفاده نکردن از ماسک را از عوامل گسترش و انتشار ویروس کرونا برشمرد و گفت: مردم بارعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، شستشوی منظم دستها و پرهیز از ترددهای غیرضروری شهری و برونشهری در مبارزه با این ویروس یاریگر حوزه سلامت و مدافعان سلامت باشند.
انتهای پیام/ک