به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ادریس دینارزهی مدیر صندوق کار آفرینی امید سیستان و بلوچستان اظهار داشت: یکی از اهداف مهم صندوق کارآفرینی امید توجه به تولید و اشتغال در روستاهاست که برای رسیدن به این هدف، بیشترین میزان تسهیلات به این بخش تعلق گرفته است.
او ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۱۳۵ میلیارد و ۷۵۴ میلیون تومان تسهیلات برای ایجاد کسب و کار در روستاهای این استان پرداخت کرده است.
مدیر صندوق کار آفرینی امید سیستان و بلوچستان بیان کرد: بیشترین میزان تسهیلات پرداختی با مبلغ بیش از ۲۸ میلیارد تومان در روستاهای شهرستان زابل و پس از آن در چابهار با بیش از ۲۴ میلیارد تومان بوده است.
او اظهار داشت: روستای آبکان شهرستان چابهار یکی از مناطقی است که اکنون به قطب صنعتی و تولید تبدیل شده و طرح های مهمی از جمله مزرعه پرورش شتر مرغ، تمساح پوزه کوتاه، کارخانه تولید مواد شوینده و گردشگری را در خود جای داده است.
دینارزهی با بیان اینکه از جمله طرح های مهم اجرا شده در شمال سیستان و بلوچستان پرورش دام سبک و سنگین است افزود: صندوق کارآفرینی امید بیشترین پرداخت تسهیلات را در این منطقه به راه اندازی دامداری اختصاص داده است.
او بیان کرد: ۱۷ شهرستان سیستان و بلوچستان دارای شعبات صندوق کار آفرینی امید هستند و ۲ شعبه جدید نیز بزودی در شهرستان های سیب و سوران و بمپور به این تعداد اضافه خواهد شد.
انتهای پیام/ع