سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکر دولتی درکرمان بر زمین ماند/بازار کشش افزایش قیمت گوشت را ندارد

معاون بازرگانی داخلی سازمان صمت کرمان گفت:بدلیل کاهش تفاوت قیمتی شکر با بازار آزاد، سهمیه شکر دولتی در استان کرمان کاملا جذب نشده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،سینا خسروی معاون صمت شمال استان کرمان درجمع خبرنگاران گفت: بدلیل کاهش تفاوت قیمت شکر آزاد باشکر دولتی بخش قابل توجهی از سهمیه دولتی شکر بدون متقاضی است.

او افزود: سرانه مصرف سالانه شکر درکرمان ۳۰کیلوگرم است که نیاز۶ماهه استان ۴۹هزار و۳۰۰تن بود که این اداره از طریق تنظیم بازار۸هزار و۸۰۰تن سهمیه دولتی شکر را توزیع کرده ایم و ۳۰۰تن سهمیه دولتی شکر بدون متقاضی است.

خسروی با اشاره به اینکه سرانه مصرف مرغ استان نیز۲۱کیلوگرم درسال است که نیاز ۶ماهه استان ۳۴هزار و۶۵۰تن می شود اما تنها ۵۰۰تن مرغ منجمد توزیع شده است، تصریح کرد:علت این کاهش رغبت نداشتن مردم کرمان به مرغ منجمد است.

او اظهارداشت: درخصوص گوشت متاسفانه سرانه مصرف ۷کیلوگرم است و نیاز ۶ماهه استان ۱۱هزار و۳۵۰تن بوده است که تنها ۲۸۰تن گوشت قرمز منجمد توزیع کرده ایم و به نظر می‌رسد مردم کرمان به شکل عجیبی با فقر در این بخش مدارا می‌کنند.

معاون بازرگانی داخلی سازمان صمت شمال کرمان گفت: درخصوص مصرف گوشت حتی اگر قرار باشد قیمت افزایش پیدا کند بازار کشش این افزایش قیمت را ندارد وهمین میزان مصرف نیز کاهش می‌یابد.

او با بیان اینکه سرانه مصرف برنج وارداتی در کرمان ۲۸ کیلوگرم است افزود: نیاز ۶ ماهه استان در این بخش ۴۶ هزار و ۲۰۰ تن بود که ۷ هزار و ۱۵۰ تن توزیع کرده ایم و به عبارتی یک ششم نیاز استان تنظیم شد.

خسروی با تاکید بر این که مشکلات افزایش قیمت و گرانی دربازار مهم‌ترین شکایت این روز‌های مردم کرمان است گفت: نرخ تورم شهریورماه کشور ۳.۶ درصد بوده است که تورم نقطه‌ای این ماه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۴.۴ درصد است.

او تاکید کرد: ما ازسیستم یکپارچه کشورجدا نیستیم وتلاش‌هایی برای کنترل بازار داشته ایم به گونه‌ای که از جمع سه استان گران کشور به رتبه ۲۲ کشور در تورم ماهانه رسیده ایم.

معاون بازرگانی صمت شمال کرمان تصریح کرد: درمحصولی مانند مرغ ما واردکننده هستیم و ۴۰ درصد نیاز به مرغ استان ازاستان یزد عمدتا، وارد می‌شود هرچند که ما بخشی از تولیدمان به استان‌های هرمزگان وسیستان وبلوچستان ارسال می‌شود.

او گفت: در قیمت گذاری مرغ به رغم اینکه بخشی زیادی از نیازمان در اختیار تولیدکننده‌های یزد است، اما قیمت مرغ کرمان نسبت به یزد، ۸۰۰ تومان ارزان‌تر است که این تفاوت قیمت به تنظیم بازار هفتگی مرغ که در کرمان انجام می‌شود، برمی گردد.

خسروی با بیان اینکه رتبه ۱۲ کشور را از نظر گرانی مرغ دارا هستیم افزود: بازار مرغ بازار پرکششی است وافزایش جزئی قیمت باعث کاهش معنادار تقاضا می‌شود.

او به گرانی قیمت روغن صاف قنادی اشاره کرد وافزود: افزایش  ۳ برابری قیمت در این بخش را داشته ایم که به سبب مشکلاتی که در تامین دانه‌های روغنی وارداتی به وجود آمده است ،افزایش یافت.

معاون بازرسی صمت تاکید کرد: متاسفانه افراد سودجو از وضعیت کشور سو استفاده و برافزایش قیمت‌ها دامن می‌زنند که درحال شناسایی این افراد هستیم.

همچنین ابوالقاسمی معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت شمال کرمان نیز گفت: بالای ۹۰ هزار واحد تولیدی ،توزیعی وخدماتی دراستان وجود دارد که رسیدگی ونظارت برعملکرد آنان نیازمند نیروی بازرس کافی است که ما در اختیار نداریم.

او بیان کرد: مردم از طریق تماس با ۱۲۴ گران فروشی و دیگر تخلفات صنفی را گزارش کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

ابوالقاسمی تصریح کرد: ۸۰ درصدگزارشات مردمی سریعا پاسخ داده می‌شود و ۲۰ درصددلایل خاصی دارد که باید پی گیری شوند.

معاون بازرسی و نظارت صمت اظهار کرد: در ۶ ماهه ابتدای سال ۹۹ برای تخلفات ۴ هزار و ۱۷۸ پرونده تشکیل شده است که در بازرسی از ۵۰ هزار واحد صنفی گزارش شده اند که ارزش ریالی این پرونده‌ها ۸ هزار میلیارد ریال بوده است.

او تاکید کرد: ارزش ریالی پرونده‌هایی که منجر به صدور حکم توسط تعزیرات حکومتی شده است ۵۷۳ هزار میلیارد ریال بوده است و ۱۵ میلیارد ریال جرایم وصولی در این بخش بود.

او گفت:۳۰ بازرس نظارت وبازرسی از ۳۰ هزار واحدصنفی استان را عهده دار هستند که تعداد ناعادلانه‌ای است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.