سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاری سیب زمینی تند؛ یک غذای خوشمزه هندی

در گزارش زیر طرز تهیه کاری سیب زمینی تند را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز شما را با دستور پخت کاری سیب زمینی تند آشنا میکنیم. این غذا یک غذای هندی است و مردم هند نیز عاشق غذا‌های تند هستند؛ وبیشتر غذا‌های آن‌ها تند است. این غذا هم یکی از آن‌ها هاست که در هند محبوببیت بسیاری دارد. دستور پخت این غذا بسیار ساده است و طعم بی نظیری دارد. برای آشنایی با طرز تهیه‌ این غذا گزارش ما را دنبال کند.

مواد لازم:

۴ عدد سیب زمینی پوست کنده و مکعبب خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی

۱ عدد پیاز زرد خرد شده

۳ حبه سیر خرد شده

۲ قاشق چایخوری پودر زیره

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل تند

۴ قاشق چایخوری پودر کاری

۴ قاشق چایخوری گرام ماسالا

۱ عدد ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده

۲ قاشق چای خوری نمک

۴۱۴ گرم گوجه فرنگی

۴۲۵ گرم نخود

۴۲۵ گرم کنسرو نخود فرنگی

۱ کنسرو شیر نارگیل


بیشتر بخوانید


دستور پخت:

گام اول: سیب زمینی‌ها را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و با آب نمک آن را بپوشانید. روی حرارت زیاد جوش بیاورید، سپس حرارت را تا دمای متوسط​​ رو به پایین کاهش دهید. در قابلمه را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه بپزید. آبکش کنید و بگذارید برای ۱ یا ۲ دقیقه خنک شوند.

گام دوم: در همین حال، روغن نباتی را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و هم بزنید. هم بزنید تا پیاز نرم شود و شفاف شود، حدود ۵ دقیقه. با زیره، فلفل تند، پودر کاری، گرام ماسالا، زنجبیل و نمک طعم دار کنید. بگذارید ۲ دقیقه دیگر بپزید. گوجه فرنگی، نخود، نخود فرنگی و سیب زمینی را اضافه کنید. سپس شیر نارگیل را بریزید و بهم بزنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو گرم کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.