سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بلا‌هایی که نخوردن دائمی گوشت قرمز سرتان می‌آورد

یک کارشناس تغذیه روسی معتقد است که کم خونی و ایجاد مشکل در دندان‌ها تنها جزو کوچکی از مشکلاتی است که نخوردن دائمی گوشت برای ما ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر اولگا کورا بیلووا کارشناس تغذیه روسی می‌گوید هنگامی که فرد از یک رژیم غذائی حاوی گوشت به یک رژیم غذائی گیاهی روی می‌آورد، باید بداند که بدن به یک بازه زمانی نیاز دارد تا بتواند خود را با این تغییر سازگار کند؛ به گونه‌ای که در روز‌های اول دچار نفخ شکم و افزایش گاز در معده می‌شود، زیرا باکتری که می‌تواند سلولز موجود در همه گیاهان را خرد کند، در معده کم بوده و از این رو هضم پروتئین گیاهی بد خواهد بود.

بهتر است نیمی از پروتئین مورد نیاز بدن منبع حیوانی داشته باشد

اولگا کورا بیلووا می‌گوید گوشت بیش از مواد غذایی دیگر موجب احساس سیری می‌شود، به گونه‌ای که ۱۰۰ گرم گوشت، حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین دارد و انسان بالغ روزانه نیازمند ۶۰ تا ۸۰ گرم پروتئین است که بهتر است ۵۰ درصد آن حیوانی باشد.

این کارشناس روس توضیح داد: اگر شما به طور کامل خوردن گوشت را ترک کنید باید مقادیر بیشتر هیدروکربونات مصرف کنید تا بر احساس گرسنگی خود غلبه کنید و به دنبال آن با مشکلات اضافه وزن مواجه خواهید شد.

ترک کامل تناول گوشت موجب کمبود ویتامین D، B۱۲، یُد، فسفر و کلسیم می‌شود. همچنین این موضوع به پروتئین گیاهی کمک می‌کند تا کلسیم موجود در بدن را هنگام ادVار دفع کند که این خود منجر به ایجاد مشکل برای دندان ها، استخوان‌ها و مو‌ها که ۹۰ درصد مواد تشکیل دهنده آن‌ها پروتئین است، می‌شود.

اگر خوردن گوشت را ترک کردید حتما هر شش ماه یکبار آزمایش خون بدهید

نخوردن گوشت باعث خشکی پوست و ریش ریش شدن ناخن‌ها شود؛ بنابراین فرد باید هر شش ماه یک بار آزمایش خون و ادرار را انجام دهد تا میزان پروتئین لازم برای ذخیره و آزادسازی آهن مشخص شود. این پروتئین برای عملکرد عادی عضلات و رفع خستگی پس از تمرین‌های ورزشی ضروری است.

عامل کم خونی فقط تغذیه نامناسب نیست، بلکه از جمله مهمترین دلایل دیگر آن کمبود ویتامین B۱۲ و آهن است که بدن، آهن موجود در ترکیب هموگلوبین را به شکل بهتری از گوشت دریافت می‌کند.

برای رهایی از خطر بیماری های قلبی وزن خود را کم کنید

به گفته کورا بیلووا  ترکِ خوردن گوشت، خطرات ابتلا به بیماری‌های قلبی و رگ‌های خونی را به میزان ۲۲ درصد کاهش می‌دهد، اما توضیح نداده این میزان چه رابطه‌ای با فرآیند بیوشیمی بدن دارد.

او می‌افزاید: برای رهایی از خطر ابتلا به اینگونه بیماری‌ها باید وزن را کاهش داد، زیرا چاقی یکی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماری‌های قلبی است. هرکس می‌خواهد رژیم غذائی گیاهی داشته باشد باید با پزشک خود حتما مشورت کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۱۴ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
نه تنها گوشت لبنیات بعضی میوه ها برای ما خاطره شدن برو صاحبشو پیدا کن
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
تاثیر وحشتناک کم شدن خوردن گوشت به دلیل گرانی و رانت وفساد در این بازار رو میتونید در یک دهه دیگه بر روی جامعه مخصوصا دهه هشتادی ها و نودهی ها مشاهده کنید . حال و روز هیچ قوی تغییر نخواهد کرد مگر خو بخواهند .
ناشناس
۰۷:۰۰ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
من گوشت گاو خیلی کم میخورم شاید ماهی دو سه بار فقط ولی گوشت گوسفند و بز که همیشه میخورم از بازار هم نمیخرم یک بز یا گوسفند میخرم خودم قصابی میکنم و توی فریزر میزارم برای زن و بچه ام بخورن هر وقتی هم تموم شد یکی دیگه میخرم خلاصه بگم فریزر خونمون گاهی از گوشت و مرغ و ماهی خالی نیست همیشه پره
موسوی
۰۳:۳۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
جای گوشت در سفره لاکچری هاست. گوشت سهم از ما بهترون‌هاست.
ناشناس
۲۳:۲۱ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
گوشت و کباب خوردن دیگه جز خاطرات است !!
ناشناس
۲۲:۰۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
پول نداریم که گوشت بخریم مگر دولت ما چیزی ارزان گذاشته که گوشت دومی باشد
ناشناس
۱۸:۴۶ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
چقدر خوشگلس.و چقدر خوش مزه به نظر میاد .دلم یه کباب پر با حال که داغ داغ کنار منقل کباب بخوری وایی . خیلی گرون شدس
کاف
۱۷:۱۳ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
منم‌ندیدم اتفاقا
ناشناس
۱۶:۱۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
عکسی که گذاشتید خیلی خوشمزس....
ناشناس
۱۶:۱۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
گوشت چیه من که تا حالا ندیدم شما دیدید
ناشناس
۱۳:۴۵ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
ملت تو خوردن کدو که شده ۱۰ هزار تومان موندن شما می گید گوشت بخورید
ناشناس
۱۰:۱۹ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
در عجبم الان دام زنده در کشور دپو شده از اونطرف مصرف گوشت هم پایین اومده
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
در عجبم الان دام زنده در کشور دپو شده از اونطرف مصرف گوشت هم پایین اومده
ناشناس
۰۶:۵۷ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
چیز عجیبی نیست دلیلش هم فاصله ی بین تولید کننده و مصرف کننده هست که این فاصله رو موجوداتی دو پا به نام دلال پر میکنن اگر امکان حذف این فاصله بود هم به نفع تولید کننده و هم به نفع مصرف کننده بود
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
با این وضع گرونی میشه گوشت خورد؟؟
ابوالفضل
۲۱:۲۰ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
هر چیزی به اندازه