سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی تخم مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

چغندر قرمز ۴۲۵ گرم
شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم
آب (آب سرد) ۱/۲ فنجان
سرکه ۱/۲ فنجان
میخک ۴ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
تخم مرغ (آب پز شده) تخم مرغ ۶ عدد


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.

چغندر‌ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

پوست تخم مرغ‌های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

منبع: آشپزی‌ها

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۹
خخخخخ خدایش ترشی تخم مرغ نه دیده بودم و ن شنیده بودم
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۹
خخخخخ خدایش ترشی تخم مرغ نه دیده بودم و ن شنیده بودم
ناشناس
۰۰:۲۳ ۱۶ مهر ۱۳۹۹
جان من ترشیشو دیگه آموزش نده، ما با این گرونی املتشم گیرمان نمیاد
سمیرا
۱۶:۰۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
تخم مرغ بمونه خراب میشه