شهریاری افزود: یکی از ویژگیهای پیامبر اسلام (ص) این بود که همه را با افکار و گرایشات مختلف اطراف خود جمع کرده بودند و آنها را همراه خود داشتند که بعدها طی اتفاقاتی که افتاد برخی افراد از اطراف ایشان ریزش کردند و راه خود را از پیامبر (ص) جدا کردند.
دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب ادامه داد: خداوند در قرآن مومنان را از اهانت و بی ادبی و ناسزاگویی نهی کرده است؛ چنین رفتاری را در سخنان شجاعانه مقام معظم رهبری هم می بینیم که فرمودند ناسزاگویی به مقدسات اهل سنت حرام است.
او عنوان کرد: اگر می خواهیم با رسول الله همراه باشیم باید با دلسوزی, نظرات مخالف و انتقادات را هم تحمل کنیم؛ نمیتوانیم این را انکار کنیم که در سیاست ها، فرهنگ و اعتقاد ما تفاوت وجود دارد؛ دشمن همیشه ما را به اختلاف و تفرقه دعوت می کند که در کشورهای مختلف مانند افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه و سایر کشورها شاهد این ماجرا هستیم و ما نباید تنها اختلافات را ببینیم، اگر کمی دقت کنیم در جنگ عربستان با یمن، ردپای آمریکا را می بینیم که ملت مسلمان را به جان هم انداخته است.
شهریاری در ادامه افزود: برکتی که هفته وحدت برای ما داشته این است که توانستیم کمک کنیم به اهدافی که قرآن برای ما قرار داده برسیم؛ امیدواریم که ملت اسلامی متحد شوند و به وحدت حداکثری برسند.
بیشتر بخوانید
وحدت مخصوص استانهای شیعه و سنینشین نیست
او در خصوص برنامههای مجمع جهانی تقریب مذاهب تصریح کرد: در هفته وحدت بیش از ۲۰۰ نفر از بزرگان جهان اسلام صحبت خواهند کرد و حداقل ۸ تا ۱۰ منطقه جغرافیایی جهان اسلام را تقسیم بندی کردیم و به زبانهای مختلف سخنرانیهایی انجام خواهد شد.
شهریاری در خصوص مشکلات برگزاری این دوره کنفرانس وحدت افزود: چون امسال مشکلاتی برای برگزاری حضوری کنفرانس وحدت به وجود آمده است از دوستان خواهش می کنیم که ما را در برگزاری این مراسم یاری کنند.
او ادامه داد: فهرست موضوعات مقالات مورد نظر را در سایت خود به نشانی iuc.taqrib.ir قرار دادیم، همچنین در کنار بیش از ۲۰۰ سخنران خارجی، سخنرانان ایرانی زیادی هم وجود خواهند داشت و به سخنرانی خواهند پرداخت.
دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب با اشاره به رفتار کشورهای اسلامی در مواجهه با ویروس کرونا عنوان کرد: رفتار کشورهای اسلامی در مواجهه با بیماری کرونا اتفاق مثبتی بود که افتاد و ما شاهد اتحاد خوبی در میان کشورهای مسلمان بودیم که در نوع خود کم نظیر است.
او افزود: امروز دیده شدن مهم تر از تولید است، اما مهارت کافی برای اینکه این تولیدات به عرضه برسد وجود ندارد، لذا ما شاهد نقصی در بین سازمانها در این زمینه هستیم که نیازمند تلاش در این زمینه است.
شهریاری در پایان عنوان کرد: در طول مدتی که برخی کشورهای منطقه در صدد عادی سازی روابط خود با رژیم غاصب صهیونیستی بودند، اتفاقات خوبی در کشور افتاد که از جمله آن فتوای حرام اعلام شدن روابط با رژیم صهیونیستی و بیانیههایی در خصوص محکومیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی داشتند.
انتهای پیام/