او استخراج رمزارزها و فروش برق مورد نیاز آن را یکی از راههای کسب درآمد در حوزه برق برشمرد و گفت: براساس قوانین و مقررات ابلاغی هیات وزیران و وزارت نیرو مقرر شده است تا از توان واحدهای نیروگاههای توربین انبساطی برای تولید رمزارز استفاده شود.
بیشتر بخوانید
رجبی مشهدی ادامه داد: یکی از راهکارهای موجود در این بخش استفاده از انرژی تولیدی توربینهای انبساطی است که از سوخت گاز، گازوئیل یا مازوت جهت تولید برق در آن استفاده نمیشود و تنها از طریق جریان گاز برق تولید میشود. از سوی دیگر برق حاصل در شبکه داخلی نیروگاه تزریق و مصرف میشود و به شبکه سراسری متصل نیست.
سخنگوی صنعت برق با تاکید بر اینکه در سه نیروگاه رامین اهواز، نکا و شهیدمنتظری تجهیزات مربوطه نصب شده است، گفت: در این سه نیروگاه بین ۳۰ تا ۴۰ مگاوات ظرفیت تولید برق از توربین انبساطی وجود دارد که در این مرحله ۱۵ مگاوات برای رمزارز در نظر گرفته شده است.
او تاکید کرد: در این مرحله آگهی مزایده فروش برق حاصل از تولید توربینهای انبساطی نیروگاههای رامین اهواز و شهیدمنتظری برای استخراج رمزارزها در سامانه ستاد (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) به نشانی www.setadiran.ir منتشر شده است و آگهی مزایده مربوط به نیروگاه نکا نیز اواخر این هفته منتشر میشود.
سخنگوی صنعت برق اضافه کرد: آخرین مهلت برای حضور در مناقصه نیروگاه رامین چهاردهم مهرماه و مناقصه نیروگاه شهیدمنتظری نیز بیستم مهرماه خواهد بود.
رجبی مشهدی اظهار کرد: درصدد هستیم که درآمد حاصل از این بخش در جهت نوسازی و بهسازی نیروگاهها مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام/